Doamnelor si Domnisoarelor ! Acum va puteti controla greutatea corporala si fara pastile de slabit !

Constanta - 1 februarie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Trebuia sa apara un caz MUTU pentru a iesi inca odata la iveala faptul ca pastilele pentru slabit nu sunt deloc naturale . Poate asa re-invatam proverbul cu gardul si leopardul .

Cel mai NATURAL si usor mod , cea mai ieftina metoda de a va pastra forma fizica , controlandu-va si mentine in acelasi timp greutatea corporala , se poate realiza prin simpla inlocuire a cafelei de zi cu zi cu 2 - 3 cesti de FITNESS CAFFEE .

FITNESS CAFFEE un produs 100% NATURAL cu o formula unica , produsa de un SINGUR PRODUCATOR EUROPEAN , sub marca inregistrata la nivel mondial , te ajuta sa ' STAI IN FORMA ''

Aceasta cafea este un produs 100% natural obtinut din boabe de cafea atent selectionate , prajite si rasnite , in amestec cu 16 plante medicinale proaspete si sanatoase , recunoscute de comunitatea stiintifica internationala pentru beneficiile lor asupra organismului uman .

Contine :ceai verde , ginger , portocale dulci si amare , scortisoara , radacina de lemn dulce , curcuma , nucsoara , yerba mate , menta , anason verde , anason chinezesc stea , rodiola rosea , cuisoare , lamaie , verbina , coriandru .

NU CONTINE ADITIVI si CONSERVANTI !

Nu este acidulata , este delicioasa si poate fi consumata indulcita sau amestecata cu aperitive fara alcool .
Poate fi preparata ca si cafeaua normala ( la ibric , la filtru , expresso ) , fiind mai aromata si mai delicioasa .

FITNESS CAFFE este comercializata in Romania de firma noastra in calitate de IMPORTATOR UNIC pentru Romania , Bulgaria si Moldova .

Tel/fax : 0241513534 , mobil : 0722258261 , Leonard RADU - Asociat & Director executiv
cortex.print@yahoo.com

Despre S.C. CORTEX LTD SRL

Suntem interesati de a colabora cu magazine naturiste , sali de fitness , saloane de frumusete , putand asigura la randul nostru exclusivitate zonala .
Tel/fax : 0241513534 , mobil : 0722258261 , Leonard RADU-Asociat & Director executiv
cortex.print@yahoo.com

cortex.print@yahoo.com