O noua editie ORGANIC FEST 2010 !

BUCURESTI - 19 octombrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Avand o participare activa la editiile anterioare,CORTEX LTD prezinta un nou sortiment de cafea
' FITNESS - COFFEE '

In perioada 23-24 Oct. a.c. va avea loc in locatia exclusivista a Restaurantului SANGRIA,
str.Caderea Bastiliei nr.78,Bucuresti o noua editie a Targului de produse naturale si/sau bio .
Participanta activa la editiile anterioare firma CORTEX LTD din Constanta , importator si distribuitor exclusiv pentru Romania , Bulgaria si Moldova al brand-ului de cafea ' FITNESS - COFFEE ' , va prezenta pe langa sortimentul ' FITNESS - ANTIOXIDANT - COFFEE ' un nou sortiment apartinand aceluiasi brand si anume ' FITNESS - SENSUAL - COFFEE ' .
Cafeaua ' FITNESS - COFFEE ' este produsa in Italia de un prestigios Institut de Cercetari si este singura cafea 100% naturala in amestec cu plante medicinale din intreaga lume .
In acest moment se gaseste in Romania in mai multe magazine naturiste din diverse zone din tara , in reteaua de farmacii CATENA , in alte farmacii neapartinand vreunui lant(grup) , in ceainaria
'SERENDIPITY' din Bucuresti .
Asteptam ca si vizitatori firme din domeniul sanatatii , alimentar (inclusiv magazine,lanturi de magazine alimentare) , alimentatie publica , interesate sa aduca la indemana clientilor lor acest extraordinar produs .

Despre CORTEX LTD

Targul ' ORGANIC FEST 2010' a beneficiat pana in prezent de un mare numar de vizitatori atat firme cat si persoane fizice interesate de produse naturale si/sau bio , produse ce concura la mentinerea unei bune sanatati .
Leonard RADU-Asociat & Director Executiv , mobil : 0722 258 261
fitnesscoffee_ro@yahoo.com