S-a lansat Cosmedica.ro, cartea de vizita a clinicii Cosmedica

Baia Mare - 26 martie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Sanatate

Cosmedica .ro este site-ul de prezentare al clinicii de chirurgie plastica si estetica cu acelasi nume, ce are sediul in Baia Mare. Domeniul a fost conceput pentru a reprezenta principiile dupa care se ghideaza echipa Cosmedica, o echipa cu o vasta experienta in chirurgia plastica si cu o mare pasiune pentru domeniul de activitate.

S-a lansat Cosmedica.ro, cartea de vizita a clinicii Cosmedica

Cosmedica, cunoscuta deja ca o clinica de top in randul clinicilor particulare de operatii estetice,  doreste ca utilizatorii sa priveasca site-ul ca pe o carte de vizita.

In acest sens, echipa a dorit sa lanseze in mediul online o varianta usor de utilizat, bogata in informatii, transparenta si cu o estetica minimalista ce sugereaza profesionalism si eleganta.

"Chiar daca operatia de liposuctie si liposculptura este una dintre cele mai solicitate, urmate la mica distanta de operatiile mini-invazive de injectrari cu grasime proprie sau tratamente cosmetice pentru riduri, dispunem de experienta si tehnologie de top pentru a ajuta pacienti cu probleme de reconstructie-traumatologie, inclusiv in zona de chirugie a tesuturilor moi (tumori) sau tratamente cu celule stem, din domeniul medicinii regenerative", declara Dr. Chirurg Mihai Chertif.

Sectiuni pentru potentialii clienti

Pe www.Cosmedica.ro, potentialilor clienti ai clinicii li se pun la dispozite o serie de pagini ce contin informatie relevanta, clara si usor de inteles. Cu variante in engleza, italiana sau romana, site-ul imparte sectiunile de interes pe pagini dedicate.

Despre Noi - Este o sectiune conceputa special pentru ca potentialul client sa isi faca o imagine clara inainte de a pasi macar in clinica. Cu detalii despre echipa, poze din interiorul cabinetelor de consultatii, ale blocurilor operatorii si alte sectiuni ale clinicii, dar si o sectiune dedicata recomandarilor de la pacienti, este punctul ideal de start pentru vizitatorii care urmaresc sa isi faca o parere despre clinica.

Proceduri - Sectiunea dedicata procedurilor este cea mai bogata in informatie, descriind pe larg insa in termeni clari si usor de inteles fiecare interventie chirurgicala, non invaziva ori minim invaziva ce poate fi efectuata in clinica de la Baia Mare. In subsectiuni, fiecare procedura in parte este descrisa pe larg, cu detalii precum profilul pacientilor ce pot beneficia de anumite interventii, avantajele acestora si tehnicile folosite.

Echipa - Pagina dedicata echipei Cosmedica, o echipa dinamica, calda si mereu deschisa catre pacienti.

Cu o vasta experienta in domeniu, fiecare membru al echipei, de la medici pana la asistenti, urmeaza acelasi principiu de comunicare si apropiere fata de clienti astfel incat experienta sa fie cat mai putin stresanta iar fiecare client in parte sa poata face alegeri bine informate.

Servicii - Ghidul complet al serviciilor oferite de clinica Cosmedica din Baia Mare, inclusiv consultatii, proceduri pre si post operatorii, interventia in sine si perioada de recuperare.

Chirurgie plastica preturi - Pe langa serviciile impecabile, la standarde europene, clinica Cosmedica din Baia Mare se detaseaza de competitie printr-o oferta de preturi imbatabila.

Promovand transparenta totala, potentialii pacienti au la dispozitie direct pe site lista completa de preturi pentru toate procedurile efectuate de echipa Cosmedica.

Sectiunea interactiva de intrebari si raspunsuri

Se pot cere inclusiv lamuriri suplimentare pentru cazuri mai speciale direct pe site, iar pentru a asigura discretia, se poate apela la adresa de email unde raspunde invariabil unul dintre medicii chirurgi de chirurgie estetica Cosmedica.

Despre Cosmedica

COSMEDICA este prima si singura clinica privata din tara care acopera toata specialitatea de Chirurgie Plastica. Infiintata in urma cu 10 ani, clinica se mandri cu peste 1000 de interventii anual.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cosmedica/s-a-lansat-cosmedica-ro-cartea-de-vizita-a-clinicii-cosmedica