CASMARA – EFICIENTA,iINFRUMUSETARE, RASFAT SI RELAXARE

BUCURESTI - 25 iunie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

NOI TRATAMENTE COSMETICE PROFESIOANALE FACIALE SI CORPORALE CASMARA PENTRU SALOANELE DE COSMETICA SI CENTRELE DE INFRUMUSETARE DIN ROMANIA!

COMUNICAT DE PRESA

TRATAMENTELE GOJI – IN PREMIERA PENTRU ROMANIA!
Fructele GOJI sunt acum in voga si la Hollywood.

COSMOPROF SRL – importator exclusiv si distribuitor in Romania al produselor cosmetice profesionale faciale si corporale CASMARA, din Spania, le ofera specialistilor din Romania posibilitatea de a-si rasfata clientii cu cele mai inovatoare produse cosmetice profesionale.
CASMARA a fost creata astfel incat sa rezolve nu doar problemele de ordin estetic, ci si starile sufletesti care sunt perfect ilustrate in exterior.
LANSAREA NOILOR TRATAMENTE COSMETICE PROFESIOANALE CASMARA:
1.TRATAMENTELE DE INALBIRE – NACAR PROFESSIONAL
2.TRATAMENTELE GOJI
-GOJI TRATAMENT
-GOJI COMPLEX
-HYDRO-GOJI
-NUTRI-GOJI
FRUCTUL GOJI:
•Folosit de oameni din toata lumea, in mod deosebit de celebritatile de la Hollywood.
•“Superfruct” – folosit de mii de ani in medicina Tibetului si Chinei pentru calitatile sale miraculoase.
•Caracterizat prin proprietatile sale antioxidante datorite polizaharidelor (LBPs), ce se afla doar in acest fruct si care sunt cheia succesului unui ten impecabil.
Mai contin si antioxidanti precum zeaxanthin, cherotenoizi si alte elemente active precum acizii grasi: omega 3 si 6, oligoelemente ( Zn, Fe, Cu, Ni, Hr, Mg, Ca, K, Co, Se, Cd, Ph, Cr etc), beta-sitosterol, zaharide si aminoacizi.
•Acest fruct este recunoscut ca fructul “fericirii si longevitatii” pentru toate calitatile ce le poseda.
Exista varietati ale acestui fruct, doar varianta Lycium barbarum din Himalaya nu contine substante chimice si impuritati (folosit de laboratoarele CASMARA).

“Noile tratamente profesionale faciale si corporale CASMARA, sunt adresate saloanelor de cosmetica, centrelor de infrumusetare BUSINESS, PRESTIGE SI LUXURY. O parte a saloanelor din Romania cunosc si lucreaza deja cu produsele CASMARA. NACAR PROFESSIONAL - tratamentul de inalbire confera pielii aspect radiant de perla, luminozitate, uniformizarea culorii texturii, tinerete si sanatate, datorita primei peptide cu efect inalbitor – melanostatina folosita in dermato-cosmetica. Tratamentele anti-age GOJI (bazate pe fructul GOJI, miere, flori, uleiuri din plante etc.), au proprietati puternice antioxidante datorate concentratiei maxime a fructului GOJI din Tibet (Lycuim barbarum-crescut prin metode ecologice, certificat de ECOCERT), imbogatit cu componenti naturali, folosit acum in dermocosmetica. Cedarea celor mai eficiente substante si folosirea lor la justa valoare este datorata tehnologiilor avansate. Tratamentul poate fi efectuat de cate ori este nevoie, pana la obtinerea efectului dorit. Pentru un efect indelungat se recomanda continuarea tratamentelor si la domiciliu”, a declarat doamna Tatiana Andruscenco – medic dermatolog si director general al firmei COSMOPROF S.R.L.

La randul sau, trainerul international si cosmeticianul tehnic Tina Note, din Spania, cea care a sustinut la Bucuresti seminarul “COSMETICA FARA LIMITE”, a explicat ca ineditul tratament NACAR consta in faptul ca produsele utilizate contin zece ingrediente, care ajuta la parcurgerea intregului proces de pigmentare a pielii, pana la formarea melaninei.

“Este un tratament diferit de cele similare existente pe piata deoarece CASMARA lucreaza cu zece ingrediente pentru a trece prin tot procesul de pigmentare pana la melanina. Fiecare pas al procesului de formare a melaninei este luat in considerare, de la stimulul de hormoni pana la formarea melaninei in sine. CASMARA lucreaza foarte mult cu biotehnologie, de aceea dispune de foarte multe ingrediente noi pe care nu le are niciun alt laborator din lume in acest moment. Datorita combinatiei speciale a ingredientelor, acestea au o actiune mult mai profunda de cat alti ingredienti si un rezultat foarte vizibil”, a spus Tina Note.

Potrivit acesteia, frecventa acestor tratamente depinde de tipul de piele. In general, cele destinate tenului necesita efectuarea in jur de 5-6 sedinte, cate una pe saptamana, dupa care se continua tratamentul cu produsele “pentru acasa”, constanta fiind foarte importanta.

In ceea ce priveste tratamentul anti-age, in acest caz se recomanda minim 4-6 sedinte, urmate de cate o sedinta pe luna, pentru intretinere.

SEMINARIILE COSMOPROF
Pe langa calitatea exceptionala a produselor, CASMARA pune un accent deosebit pe educarea, instruirea si perfectionarea cosmeticienelor/esteticienelor care folosesc produsele sale. In acest sens COSMOPROF organizeaza o serie de seminarii (atat concepte proprii cat si la cererea clientilor sai). Specialistii, managerii si proprietarii centrelor de infrumusetare au prilejul:
-de afla care sunt noile tendinte din industria cosmeticii la nivel international si de a dezbate subiectele referitoare la tehnologiile moderne (mediatori, nanotehnologii, mezoterapie virtuala etc.).
-de a testa produsele - pentru a se convige de calitatea si eficienta acestora
-de a vizualiza noul look / aspect al produselor CASMARA

PRODUSE CASMARA PENTRU REVANZARE
Clientii saloanelor de infrumusetare se pot bucura de solutii optime pre si post proceduri de cosmetica faciala si remodelare/intretinere corporala, atat in cadrul saloanelor cat si la domiciliu prin achizitionarea produselor CASMARA, oferite spre revanzare.
UN NOU LOOK PENTRU PRODUSELE CASMARA!

Complexitate si imbunatatire in structura sa, simplitate in formele sale. Noul aspect al brand-ului are un look mai elegant, mai modern, mai uniform si mai usor de recunoscut.


CASMARA COSMETICS, Laboratoarele Dermatocosmetice reinnoite prin prisma profesionala au implinit 35 de ani de experienta. Solutiile faciale si corporale CASMARA sunt prezente in mai mult de 60 de tari. Casmara se bucura de prestigiu, reputatie si notorietate internationala.
O crestere bazata pe calitatea si eficienta ceruta de clientii nostri. CASMARA reprezinta calitate mai mult decat altceva. Cea mai buna dovada a succesului tratamentelor CASMARA este produsul lider: - mastile, care sunt UNICE in lume.
Filozofia companiei CASMARA? INOVATIE CONSTANTA!
Daca sunt interesati de eficacitate si cele mai bune metode de ingrijire, clientii nostri vor patrunde intr-o experienta unica, cu rezultate rapide si vizibile.
CASMARA propune o colectie completa de linii de tratamente faciale si corporale, completandu-se una pe celalta, create pentru a aduce solutii fiecarui tip de piele. “Numai aveti nevoie de nimic altceva”!

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie cu placere. Persoana de contact: Eugenia Dinu – Director Marketing

COSMOPROF S.R.L.
Bd. Libertatii nr. 18, bl. 104, sc. 1, ap. 7, et. 4, sect. 4, Bucuresti
Tel: 021.318.78.31; Mobil: 0769.220.025;
E-mail: eugenia_cosmoprof77@yahoo.com; cosmoprof77@yahoo.com


Despre COSMOPROF

Filozofia companiei Cosmoprof ? INOVATIE CONSTANTA!

Daca sunt interesati de eficacitate si cele mai bune metode de ingrijire, clientii nostri vor patrunde intr-o experienta unica, cu rezultate rapide si vizibile.
Casmara propune o colectie completa de linii de tratamente faciale si corporale, completandu-se una pe celalta, create pentru a aduce solutii fiecarui tip de piele. “Numai aveti nevoie de nimic altceva”!
COSMOPROF S.R.L.
Bd. Libertatii nr. 18, bl. 104, sc. 1, ap. 7, et. 4, sect. 4, Bucuresti
Tel: 021.318.78.31; Mobil: 0769.220.025;
E-mail: eugenia_cosmoprof77@yahoo.com; cosmoprof77@yahoo.com


eugenia_cosmoprof77@yahoo.com; cosmoprof77@yahoo.c