Daniela Nane obtine 33.300 EUR daune morale de la Revista SPY

BUCURESTI - 21 august 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Daniela Nane, reprezentata de Cosmovici si Asociatii, obtine 33.300 EUR daune morale de la revista SPY

Doamna Daniela Nane a obtinut in instanta daune morale in valoare de 33.300 euro impotriva Revistei SPY. Aceste daune au fost confirmate in mod irevocabil de Curtea de Apel Bucuresti, in iulie 2010.

Instantele au constatat ca Revista SPY a publicat anumite fotografii, insotite de texte denigratoare, care incalcau dreptul la reputatie, onoare si viata privata a doamnei Nane. La solicitarea avocatului Paul Cosmovici, instantele au obligat Revista SPY sa elimine de pe toate siturile internet fotografiile si textele defaimatoare.


Revistele Gardianul si Ring, care preluasera textele publicate in Revista SPY, au tranzactionat in cursul procesului cu Daniela Nane, recunoscand ca au incalcat in mod grav drepturile acesteia si obligandu-se la respectarea pe viitor a drepturilor sale, sub sanctiunea platii de daune in cuantum de 150.000 euro fiecare.

Av. Paul Cosmovici


Despre Cosmovici si Asociatii

Cosmovici si Asociatii este o societate specializata in proprietate intelectuala, in special imagine, branding si drepturi de autor. Managerul acesteia, dl Paul Cosmovici, este avocat inscris in baroul de New York si Bucuresti, reprezentand clienti din Romania si din alte tari in principalele domenii de proprietate intelectuala si IT.
Av. Paul Cosmovici
0722811615
cosmovici@cosmovici.ro