Valorile companiei puse in practica sau Cum Cratima iti creeaza un e-shop

BUCURESTI - 8 noiembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

'Poarta ta de acces catre cea mai MARE selectie de obiecte din faianta si ceramica'. Acestea sunt cuvintele cu care vizitatorii site-ului potteryattic.com sunt intampinati.

Valorile companiei puse in practica sau Cum Cratima iti creeaza un e-shop

Cu doua luni in urma, pe 4 septembrie, Florin Visoiu, marketing manager in cadrul Cratima, avea in fata descrierea unei companii care avea ca principii:
- Sa ofere produse de cea mai inalta calitate, la preturi accesibile;
- Sa fie disponibila sa lucreze in plus pentru a isi multumi clientii si a asigura satisfactie deplina;
- Sa trateze clientii cu respect, pentru ca Pottery Attic isi apreciaza mediul de afaceri in care activeaza.
'Ceea ce m-a impresionat in primul rand a fost similaritatea intre principiile si valorile Pottery Attic si cele ale Cratima. Am simtit ca putem avea o legatura puternica, pe baza acestor principii' a declarat Florin Visoiu. Astfel a debutat proiectul Pottery Attic.

Pe 7 noiembrie 2007 site-ul potteryattic.com, integral in limba engleza, era functional. Clientul putea vedea un magazin virtual complet. Poate mai mult decat satisfactia unui lucru bine facut, echipa Cratima era multumita ca a contribuit la punerea in aplicare unor principii si valori pe care le impartasea.

In prezent, utilizatorii site-ului se pot inregistra usor pe web site si cumpara produse.

Pentru a pune in aplicare principiile companiei, Pottery Attic pune la dispozitia clientilor un formular de contact si un newsletter. In acest fel, calitatea produselor si serviciilor oferite se imbunatateste in mod continuu. Clientii pot trimite feed-back, iar Pottery Attic comunica evenimentele importante pentru clienti prin intermediul newsletter-ului.

Site-ul are o sectiune de produse (usor accesibila de pe homepage). Cele mai importante produse sunt afisate pe pagina principala. Tot aici se gaseste si o sectiune 'Despre noi' si o pagina de contact. Pe site poate fi gasit chiar si un mic ajutor, si niste sfaturi.

Cratima este o companie ce activeaza pe piata romaneasca din 1999. Echipa Cratima lucreaza in prezent pentru aceeasi companie (Pottery Attic) si la web site-ul tapestryimporters.com

Pe masura ce Cratima va realiza noi site-uri impresionante pentru clienti, veti fi informati.

Despre Cratima

Autor: Olivian Breda
Adresa: Str. Sirenelor Nr.3, Bucuresti, 050856 Romania
Telefon: +40 21 410 20 27, +40 21 410 59 76
+40 21 402 81 76, +40 21 402 89 19
Telefon/Fax: +40 21 315 76 12
E-mail: office@cratima.com
Web site: www.cratima.com

contactus@cratima.com