Reduceri de pana la 50%

BUCURESTI - 6 august 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Jokids.ro este cea mai recent lansată platformă online destinată copiilor, aducând pentru prima dată în România branduri și colecții de succes pentru cei mici!

Reduceri de pana la 50%

Pentru că ne dorim să vedem copii frumos îmbrăcați și părinți fericiți, Jokids.ro vă oferă în perioada 5-20 august, 2009 reduceri de până la 50% pentru articolele de la Agatha Ruiz de la Prada, Tutto Piccolo și Play Up. Acestea sunt doar câteva dintre brand-urile pe care Jokids.ro le reprezintă în exclusivitate pe piața românească.

Site-ul se diferențiază prin rafinament, exclusivism și produse unicat, direct importate de la designeri și nume internaționale celebre. În plus, Jokids.ro oferă o selecție atentă de produse pentru copii - jucării, accesorii, mobilier și hăinuțe din bumbac 100% organic.

Jokids.ro se adresează tuturor părinților care își iubesc copiii și care au grijă în permanență de bucuria acestora. Ne-am dorit să venim în întâmpinarea lor cu produse de cea mai înaltă calitate, cu hăinuțe și jucării dintre cele mai colorate și vesele. Universul Jokids înseamnă produse unicat și exclusiviste, și nu în ultimul rând...zâmbetele micuților!

Mai mult, Jokids.ro este atent și grijuliu, promovând cele mai fine țesături, atent lucrate, utilizate de către cei mai cunoscuți designeri pentru pitici, acoperind o gamă variată de mărimi, de la nou născuți la adolescenți.

Și pentru că pune mare preț pe accesibilitate și ușurin’a de a cumpăra, Jokids.ro livrează gratuit produsele sale în București. Echipa Jokids se asigură în mod constant ca acestea să fie de cea mai înaltă calitate.

Despre Creative Box S.R.L.

Jokids.ro este mai mult decât un magazin online pentru copii, este locul care oferă culoare, zâmbete, produse de calitate și mai ales produse unicat! Jokids.ro înseamnă o lume efervescentă a copilăriei, veselie și creativitate! Doar prin intermediul câtorva click-uri se pot crea vestimentatii originala pentru cei mici. Nimic mai simplu și mai eficient, pentru că Jokids.ro știe că timpul vostru este valoros!
Va asteptam cu drag in Lumea Jo!
021 210 92 94
0728 11 52 02
0730 92 94 00

office@jokids.ro