Cadoul ideal de Valentine’s Day? Oferă-i o nouă viaţă

BUCURESTI - 4 februarie 2010

Comunicat tip General in Sanatate

Cu ocazia Valentine’s Day, Nicorette îţi propune un cadou inedit pentru partenerul tău: o viaţă fără fumuri.

Cadoul ideal de Valentine’s Day? Oferă-i o nouă viaţă

Eşti în căutarea unui cadou romantic pentru Valentine’s Day? Surprinde-ţi partenerul şi susţine-l în dorinţa de a-şi schimba viaţa, oferindu-i cadou tratamentul de renunţare la fumat, Nicorette.
În scurt timp, veţi putea petrece momente minunate în doi fără a mai fi învăluiţi în veşnicul fum de ţigară.

Dacă partenerul tău e deja hotărât să se lase de fumat, dar nu a făcut încă pasul, plasturele transdermic Nicorette reprezintă soluţia potrivită pentru el. Plasturele eliberează în organism, direct prin piele, doze controlate de nicotină, timp de 16 ore, pentru a-l ajuta să depaşească dorinţa de a fuma pe tot parcursul zilei.

Crezi că partenerul tău nu poate renunţa brusc la ţigări? Nu este nici o problemă... Ajută-l mai întâi să renunţe la o parte din ţigări, înlocuindu-le cu gumele Nicorette. Treptat va înlocui total ţigările cu gumele Nicorette, pentru ca apoi să renunţe total şi la Nicorette şi să se bucure din plin de noua viaţă de “fost fumător”.

Despre Creative Brand Communication

Indiferent de metoda aleasă, cu ajutorul Nicorette, partenerul tău se va putea bucura alături de tine de o viaţă sănătoasă, fără fumuri, iar anul viitor veţi putea petrece Valentine’s Day doar în doi, fără omniprezentul pachet de ţigări.
Deci nu mai sta pe gânduri, transmite-i şi lui mesajul: Înlocuieşte ţigările cu Nicorette şi renunţă la fumat complet!Pentru mai multe detalii, contactaţi: Cristina Udrescu, Creative Brand Communication Mobil: 0722.435.258, Tel: 021.232.1377, Fax: 021.232.0448 , E-mail: cristina@creativecom.ro