EXPOHOUSE - Primul targ de constructii si amenajari interioare organizat la Targoviste

BUCURESTI - 16 aprilie 2008

Comunicat tip General in Constructii

EXPOHOUSE Targoviste isi deschide portile. In perioada 7-8 iunie 2008, in cadrul Casei de Cultura a Sindicatelor din Targoviste se va desfasura primul targ local dedicat ofertelor din constructii si domeniile conexe. EXPOHOUSE Targoviste reprezinta primul eveniment de acest fel organizat la nivel local.

EXPOHOUSE - Primul targ de constructii si amenajari interioare organizat la Targoviste

EXPOHOUSE se adreseaza dezvoltatorilor din domeniul imobiliar, producatorilor si distribuitorilor de materiale de constructii, birourilor de arhitectura, agentiilor imobiliare, firmelor de amenajari interioare, producatorilor / distribuitorilor de mobilier, furnizorilor de solutii de climatizare.

Peisajul imobiliar la nivel local a cunoscut o dezvoltare dinamica si constanta, fapt ce a determinat cresterea si diversificarea cererilor privind spatiile de locuit si amenajarea lor. Pana acum, targurile de profil s-au organizat numai la nivel central. In conditiile in care cererea si oferta la nivel local au cunoscut o crestere constanta, s-a impus organizarea unui targ care sa reuneasca toate ofertele la nivel local.

“Aflat la prima editie locala, EXPOHOUSE reprezinta o oportunitate de promovare pentru firmele care desfasoara activitati in judetul Dambovita. Ne asteptam la o prezenta de peste 1500 de vizitatori, pe toata durata targului. Astfel, EXPOHOUSE este un bun prilej pentru expozanti de a-si face cunoscute ofertele si de a interactiona cu actualii sau potentialii clienti. Expozantii vor avea sansa de a oferi vizitatorilor informatii referitoare la caracteristicile serviciilor oferite si ale produselor comercializate.” a declarat Cristina Georgescu, director al Creative Brand Communciation, compania care organizeaza EXPOHOUSE.

EXPOHOUSE vine in intampinarea publicului aflat in cautarea celor mai bune oferte de locuinte sau solutii moderne de amenajare a locuintelor. Vizitatorii EXPOHOUSE vor intalni intr-un singur loc cele mai bune oferte din domeniu, vor descoperi noutatile si vor putea compara ofertele.

Targul de constructii si amenajari interioare EXPOHOUSE va putea fi in zilele de 7 si 8 iunie 2008, intre orele 10.00 – 18.00. Intrarea este libera pentru toti vizitatorii.

________________________________________________________________________________

Despre Creative Brand Communication

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati:
Cristina Georgescu, Creative Brand Communication, Mobil: 0722.435.258, Tel: 021.232.1377, Fax: 021.232.0448.
cristina@creativecom.ro