IDPASS – CEA MAI BUNA SOLUTIE DE CONTROL AL ACCESULUI PE BAZA DOCUMENTELOR DE IDENTITATE www.idpass.ro

BUCURESTI - 9 septembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Sistemele de control al accesului pe baza de carduri personalizate sunt ineficiente din cauza costurilor mari de implementare, utilizarii dificile si problemelor de securitate? Elimina costurile de cumparare, tiparire sau inlocuire a cardurilor, mareste securitatea accesului si usurinta de utilizare a sistemului si redu costurile de implementare cu IDPASS – cea mai performanta solutie de management al accesului pe baza documentelor de identitate, existenta in Romania.

IDPASS – CEA MAI BUNA SOLUTIE DE CONTROL AL ACCESULUI PE BAZA DOCUMENTELOR DE IDENTITATE              www.idpass.ro

Gama de solutii software si hardware IDPASS, lansata de GO Business Solutions (www.gobs.ro), poate inlocui la costuri optime pentru utilizator, orice metoda de control al accesului, pontaj, securitate a accesului sau de fidelizare, bazate pe card-uri existente in piata.

Solutiile IDPASS sunt extrem de flexibile, din punct de vedere al costurilor si caracteristicilor tehnice, pentru a se adapta nevoilor de business ale fiecarui utilizator.

Astfel, gama de solutii IDPASS cuprinde:
•IDPASS Legal: solutie software si hardware care permite verificarea autenticitatii documentelor de identitate in cabinetele notariale si inserarea automata a datelor de pe documentele de identitate in notariale si legale
•IDPASS Events: solutie software si hardware de management al vizitatorilor / participantilor la evenimente
•IDPASS Pontaj & Registratura: solutie software si hardware de pontaj si registratura electronic

Prin utilizarea IDPASS este suficienta scanarea actului de identitate sau a pasaportului in dispozitivul special, astfel incat informatiile sa poata fi citite si stocate intr-o baza de date securizata, fiind pastrate si recunoscute la o viitoare scanare. Astfel nu mai este necesara completarea interminabilelor formulare necesare pentru emiterea cardurilor de identificare.

IDPASS se bazeaza pe echipamente de scanare a documentelor de identitate care folosesc tehnologii de recunoastere si citire a tuturor datelor personale de pe acest tip de documente. In plus, scanner-ele IDPASS pot sa verifice autenticitatea documentelor de identitate scanate si sa atentioneze administratorul de sistem ori de cate ori se incearca utilizarea unor acte de identitate contrafacute.

Modulele de software care completeaza solutia au functionalitati de raportare automata a traficului sau accesului in incintele protejate, includ functionalitati de document management si arhivare si permit securizarea si criptarea informatiilor stocate.

GO Business Solutions asigura si serviciile suplimentare pentru gama de solutii IDPASS:
•Mentenanta completa pentru echipamente si actualizare / personalizare solutie software
•Hosting si administrarea bazei de date si asigurarea securitatii informatiilor
•Realizare de solutii la cheie (care pot include si echipamente de automatizare a accesului)

IDPASS este rezultatul expertizei pe care GO Business Solutions a acumulat-o de-a lungul anilor in domeniul securitatii si managementului identitatii. Solutia IDPASS este adaptata diverselor industrii si poate avea variate aplicatii: de la managementul clientilor intr-un hotel sau restaurant, pana la securizarea accesului in cladiri administrative sau aeroporturi.

Solutiile IDPASS sunt dezvoltate si personalizate pentru a raspunde cat mai bine cerintelor de business ale utilizatorilor. Eficienta produsului si avantajele serviciilor oferite de GO Business Solutions au facut ca in 2009 implementarea de solutii IDPASS sa genereze proiecte de peste 100.000 de euro

Pentru date complete despre solutia IDPASS puteti accesa www.idpass.ro.

Despre Creative Brand Communication

Despre GO Business Solutions
GO Business Solutions este o firma care dezvolta solutii software pentru managementul integrat al informatiilor (securitate, document management, semnatura electronica etc), proceselor de afaceri (solutii ERP, si de business process management) si care asigura consultanta strategica pentru dezvoltarea infrastructurii IT a clientilor sai.
www.gobs.ro

Pentru mai multe detalii, contactati: Alina Andronache, Creative Brand Communication Mobil: 0735.785.212, Tel: 021.232.1377, Fax: 021.232.0448 , E-mail: alina@creativecom.ro.