Inovatii de la Cif

BUCURESTI - 14 iulie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Brandul Cif lanseaza noul Cif Power Cream Spray. Acest produs inovator, disponibil in trei variante, are un format modern si este extrem de usor de folosit in orice situatie neplacuta in care murdaria ne pune in dificultate. In plus, siguranta data de utilizarea unui produs de calitate face din noul Cif Power Cream Spray un ajutor de nelipsit la curatenie.

Inovatii de la Cif

Mesajul “Toata puterea lui Cif Cream intr-un spray” transmite in mod direct beneficiile noilor produse. Cele trei variante pastreaza calitatile lui Cif Cream: curata rapid si eficient, fara sa zgarie, dovedind astfel o grija deosebita pentru suprafete. In plus, ofera avantajul unei utilizari mai usoare.

“Aceasta inovatie aduce un plus de modernitate portofoliului nostru, pastrand calitatile de baza ale lui Cif, intr-un format nou. Ne adresam cu aceste produse unor consumatori mai tineri, educati, care apreciaza timpul pe care il pot castiga pentru ei, folosind pentru curatenie niste produse de calitate, usor de utilizat si extrem de eficiente”, a declarat Cora Baiasiu, Brand Building Manager Cif&Domestos.

Pentru a raspunde nevoilor consumatorilor, spray-urile Cif Power Cream sunt disponibile in trei variante, fiecare specializata pentru curatarea anumitor suprafete din locuinta: Cif Power Cream Spray Super Universal, Cif Power Cream Spray Lemon (pentru bucatarie) si Cif Power Cream Spray (pentru baie).

oCif Power Cream Spray Super Universal curata in profunzime, datorita combinarii eficacitatii cremei cu puterea inalbitorului. Produsul indeparteaza murdaria extrem de dificila, precum mancarea arsa si intarita sau petele de ulei.
oCif Power Cream Spray Lemon contine agenti activi de degresare care ajuta la curatarea urmelor dificile de grasime din bucatarie.
oCif Power Cream Spray pentru baie indeparteaza depunerile de piatra sau urmele persistente de sapun.

Canalele utilizate pentru comunicarea noilor variante sunt televiziunea, outdoor-ul si presa. Cele trei spoturi ale campaniei TV se evidentiaza prin faptul ca reusesc sa transmita, cu mult umor, un mesaj care, in esenta, este functional.

Noile Cif Power Cream Spray sunt sustinute si prin promotii in magazine, insotite de product-demo. Consumatorii au astfel posibilitatea sa participe la o demonstratie a eficacitatii produselor, chiar in timp ce-si fac cumparaturile. In acelasi timp, cumparand oricare produs Cif Power Cream Spray, ei pot castiga la loterie una dintre masinile de spalat vase oferite ca premiu.

Despre Creative Brand Communication

Brandul Cif, aflat in portofoliul companiei Unilever South Central Europe, detine locul 1 pe piata de produse pentru curatirea locuintei, cu o cota de piata valorica de 9,8% (martie-aprilie 2006), conform ACNielsen.

Echipa care contribuie la buna desfasurare a campaniei este formata din:
•Unilever South Central Europe: Dan Tasca –HPC Director, Rares Ciovica – Category Manager HHC, Cora Baiasiu – Brand Building Manager Cif&Domestos, Boris Zivkovic – Brand Building Executive HHC
•Agentia de BTL: BrandsOn: Sabina Baciu – Account Manager
•Agentia de publicitate: Lowe Worldwide: Ioana Gligor – Group Account Director
•Agentia de PR: Creative Brand Communication: Cristina Udrescu – Managing Director, Alina Andronache – Account Executive
•Agentia de media: Mindshare:Mirabela Banicescu - Account Manager

Creative Brand Communication

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-brand-communication/inovatii-de-la-cif