Spune “NU” abuzului de antibiotice, cu Hexoral

BUCURESTI - 16 decembrie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

În Romania, 30% dintre persoanele internate în spitale suferă de infecţii cu germeni rezistenţi la antibiotice. Motivul? Abuzul de antibiotice în cazul afecţiunilor uşoare.
Hexoral te sfătuieşte să spui “NU” antibioticelor în tratamentul infecţiilor respiratorii uşoare.

Spune “NU” abuzului de antibiotice, cu Hexoral

La nivel european, 70% din pacienţi recurg la antibiotice în tratamentul infecţiilor respiratorii uşoare, un comportament ce favorizează dezvoltarea unor tulpini bacteriene rezistente.
Antibioticele sunt indicate doar în tratamentul infecţiilor bacteriene, nefiind eficiente în cazul virozelor sau al gripei. În aceste situaţii, se recomandă utilizarea unui antiseptic cu spectru larg, ce acţionează atât asupra bacteriilor cât şi asupra virusurilor.

Hexoral Spray conţine Hexetidină, un antiseptic cu spectru larg, care tratează infecţiile bacteriene, candidoza orala şi virozele, fără să favorizeze dezvoltarea bacteriilor rezistente (fapt dovedit clinic).

Studiile clinice au demonstrat că sprayul Hexoral omoară 97,5% din bacteriile cu care intră în contact în doar 15 minute de la utilizare, înlătură fungii precum Candida Albicans şi elimină 99% din unităţile virale din cavitatea bucală, la doar câteva minute de la pulverizare. Astfel, persoanele care folosesc Hexoral Spray au şanse de 100 de ori mai mari să nu se îmbolnăvească.

Dat fiind faptul că sfera orofaringiană este calea de acces cea mai frecventă pentru virusurile din mediul înconjurător, folosirea Hexoral Spray este cu atât mai indicată pentru pacienţii care au imunitatea scăzută (de exemplu, un început de guturai) şi urmează să petreacă mult timp în spaţii aglomerate – săli de clasă, spitale, aeroporturi.

Hexoral Spray este un produs inovativ şi uşor de utilizat. E nevoie doar de 2 secunde de pulverizare, dimineaţa şi seara, pentru a obţine o acţiune continuă timp de 12 ore.

Despre Creative Brand Communication

Hexoral poate fi administrat adulţilor şi copiilor peste 3 ani. El poate fi folosit şi în timpul sarcinii, sub supravegherea medicală.Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:
Cristina Udrescu, Creative Brand Communication, Mobil: 0722.435.258, Tel: 021.232.1377
Fax: 021.232.0448, E-mail: cristina@creativecom.ro