Targul EXPOHOUSE ajunge pentru prima data la Pitesti

BUCURESTI - 3 august 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Cea de-a treia editie EXPOHOUSE - targ specializat de constructii, amenajari interioare si exterioare - va avea loc toamna aceasta la Pitesti, in perioada 3 – 4 octombrie, in cadrul complexului expozitional Casa Cartii.

Targul EXPOHOUSE ajunge pentru prima data la  PitestiEXPOHOUSE se desfasoara la nivel regional, in zonele in care companiile de profil – firme de constructii, firme producatoare de mobilier sau decoratiuni interioare – au nevoie sa-si aduca oferta in atentia cumparatorilor care doresc sa isi reamenajeze locuinta sau sa achizitioneze una noua.

Prezenta in luna octombrie a targului in orasul Pitesti se datoreaza fara doar si poate faptului ca, in ultimii ani, piata imobiliara pitesteana este extrem de dinamica, tranzactiile imobiliare cele mai frecvente inregistrandu-se pe segmentul rezidential.

Ansamblurile rezidentiale existente si in curs de finalizare sunt concentrate atat pe teritoriul orasului, cat si in zonele limitrofe. Constructia acestora a atins un numar impresionant: peste 70 de vile, 40 de vile duplex si 12 individuale, peste 150 de garsoniere si peste 250 de apartamente.Tocmai de aceea, EXPOHOUSE reprezinta o oportunitate de promovare foarte buna si pentru institutiile bancare care s-au angajat in programul “Prima Casa”, pentru dezvoltatorii imobiliari cu oferte bogate in ceea ce priveste achizitionarea unei case, dar si pentru agentiile imobiliare.

“EXPOHOUSE Pitesti isi propune sa reuneasca intr-un singur loc tot ceea ce inseamna conceptul de casa... idei pentru constructia ei, oferte pentru achizitionarea acesteia prin intermediul unui credit, solutii privind design-ul ambiental, mobilierul potrivit pentru orice camera, dar si idei pentru reamenajarea acesteia”, a declarat Cristina Udrescu, director al Creative Brand Communication, compania organizatoare a targului EXPOHOUSE.

EXPOHOUSE Pitesti este susţinut de revistele de profil Caminul, Casa Mea, Planul Casei Mele, Domus, Util, Revista de Unelte si Echipamente, Sapte Seri, Zile si Nopti, 100% Construct, saptamanalul Esential si cotidianul Top.
Despre Creative Brand Communication

Prima editie EXPOHOUSE a avut loc in iunie 2008, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Municipiul Targoviste. Cu o prezenta de peste 3.500 de vizitatori, targul EXPOHOUSE 2008 a reprezentat o oportunitate de promovare pentru expozantii prezenti, precum Ideal Heat, Policolor, CreditEurope Bank Targoviste etc. Cea de-a doua editie EXPOHOUSE a avut loc in mai 2009, in cadrul Muzeului de Istorie din Targoviste. Printre expozantii celei de-a doua editii s-au numarat companii precum: Sc Blaj Serv com – reprezentant Rehau, Ideal Therm Instal, Pro Activ, Rimag, Biandra Trading, European Heritage si multi altii.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să contactaţi: Cristina Udrescu, Creative Brand Communication, Mobil: 0722.435.258, Telefon: 021.232.1377, Fax: 021.232.0448,
E-mail: cristina@creativecom.ro

roxana@creativecom.ro