Afla totul despre strategiile de comunicare si relatii publice- Curs acreditat ANC (CNFPA)

BUCURESTI - 15 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Campaniile de Relatii Publice permit organizatiilor o abodare neconventionala a comunicarii si a mesajelor transmise prin diferite canale media. PR-ul se concentreaza in permanenta pe brand growing, pe o supravietuire cat mai mare a mesajelor de comunicare si pe efecte de durata in social media.

Ce sunt Relatiile Publice? Veti afla in cadrul cursului de Planificare a campaniilor de PR, organizat de firma de training Creative Business Management, in perioada 26-27 ianuarie 2013. Cursul este acreditat de Autoritatea Nationala a Calificarilor(CNFPA) si recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Cursul se adreseaza celor care doresc sa invete sa utilizeze si sa integreze toate instrumentele media intr-o campanie de comunicare integrata: de la promovarea unei campanii sau eveniment de PR prin intermediul blogurilor de profil, comunicarea cu presa si pana la comunicarea pe retelele sociale.

La finalul cursului, participantii vor sti:

- Sa isi stabileasca obiectivele campaniei in functie de tipul acesteia

- Care sunt avantajele cercetarii si ce instrumente se pot folosi pentru o cercetare corecta

- Cum sa desfasoare planificarea campaniei: care sunt tema, solganul, publicul tinta si mesajul campaniei

- Cum sa determine publicul tinta? Tendinte, comportamente de consum, impartirea demografica, tactici de evaluare

- Cum sa defineasca strategia de PR si canalele de comunicare- parteneri media, sponsori, site-uri de promovare.

- Cum sa evalueze resursele campaniei si sa stabileasca un buget real

- Cum sa implementeze campania de comunicare

- Cum sa evalueze campania de relatii publice? Cum sa obtina feedback si cum sa consulte colaboratorii.

Training-ul se va desfasura in perioada 26-27 ianuarie 2013 la sediul companiei Creative Business Management, din Sitraco Center, Splaiul Unirii nr 6, Bl. B3A, etaj 1, sector 4, Bucuresti.

Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca are o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si a coordonat o serie de campanii nationale si internationale. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene si a obtinut titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice. De asemenea, a urmat numeroase cursuri de specializare in relatii publice si management. In prezent, este trainer acreditat CNFPA in cadrul companiei Creative Business Management si expert in comunicare in proiectul finantat din fonduri structural europene “Facilitator pentru invatarea permanenta in scoala- o noua calificare didactica pentru o scoala care invata!” In 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie.

Costul formarii de persoana este de 400 lei. Sunt incluse:

- Suportul de curs si materialele necesare

- Diploma de participare Creative Business Management

- Participarea la examenul de absolvire

- Diploma acreditata C.N.F.P.A.

- E-coaching: suport oferit pe e-mail de trainer fiecarui cursant in ceea ce priveste aplicarea tehnicilor invatate, rezolvarea problemelor intampinate

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic la 0733.077.909/ 031.428.24.44, sau prin email la ruxandra@cbmanagement.ro

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-business-management/afla-totul-despre-strategiile-de-comunicare-si-relatii-publice-curs-acreditat-anc-cnfpa