Creative Friday, un alt fel de Black Friday pentru cursurile de comunicare și marketing digital

BUCURESTI - 19 noiembrie 2018

Comunicat tip Administrativ / Management in Cursuri

Live site

Agenția de training Cursuri Creative se aliniază campaniilor de Black Friday din acest an cu un nou concept: Creative Friday. În perioada 16 - 23 noiembrie, 10 cursuri de comunicare și marketing digital vor avea reduceri de până la 40% pentru sesiunile desfășurate în lunile ianuarie – martie 2019.

Cel mai mare discount îl are noul curs intrat în portofoliul agenției : Cursul Inițiere în Photoshop. Acesta beneficiază de o reducere de 40% și va putea fi cumpărat la un preț de 500 de lei față de 833 de lei în restul anului. Cursul este susținut atât în București, cât și în Cluj, și se defășoară pe o perioadă de trei zile.

Discounturi de 37% au cursurile clasice. Șapte dintre acestea vor putea fi găsite pe site-ul agenției cu prețuri reduse de la 714 la 450 de lei.  În această categorie se încadrează cursurile: Marketing digital, Initiere in copywriting si content writing, Strategii practice de PR, Eticheta si protocol in afaceri, “Vânzător sau învins”, Totul despre SEO și Social Media Optimization.

Alte cursuri care fac parte din campania Creative Friday sunt:

Cursul de Planificarea si organizarea evenimentelor, care va putea fi cumpărat în această perioadă cu 400 de lei, o reducere de 34%, de la 600 de lei.

Cursul de Personal Branding va putea fi achiziționat cu 300 de lei, cu reducere de la 476 lei.

Începutul de an este întotdeauna o perioadă în care multe companii sau persoane își propun să investească în educație. Este perioada în care ne dorim să fim mai buni, iar în plan profesional această dorință echivalează cu pregătirea profesională. Prin această campanie vrem să-i încurajăm pe cei care doresc să înceapă un nou an prin a învăța lucruri noi în domeniile lor de activitate. Creative Friday este mai mult decât un Black Friday. Ne dorim să fie un bun venit în comunitatea cursanților pasionați de comunicare și marketing digital”, spune Bianca Preda, business manager în cadrul agenției.

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-business-management/creative-friday-un-alt-fel-de-black-friday-pentru-cursurile-de-comunicare-si-marketing-digital