Curs Acreditat: Invata sa devii event planner

BUCURESTI - 28 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Vrei sa ai un job unde sa comunici permanent cu oamenii iar la finalul zilei sa primesti cele mai sincere multumiri pentru efortul tau? Atunci trebuie sa devii unul dintre cei mai creativi si pragmatici organizatori de evenimente. Creative Business Management te invita in perioada 07-08 februarie la un curs, unde vei invata ce drum trebuie sa urmezi pentru a face parte din elita acestui domeniu.

In cele doua zile de curs, vei afla ce inseamna event management, care sunt etapele realizarii unui evenimente reusit si cum iti poti promova eficient evenimentul. De asemenea, iti vor fi prezentate studii de caz aplicate, dupa care vei exersa totul cu ajutorul trainerului si al exercitiilor practice individuale si de grup.

Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca este absolventa a Facultatii de Jurnalism, are titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice iar in anul 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie. Are o experienta de peste 18 ani in event planning iar in momentul de fata, este implicata in derularea mai multor campanii de relatii publice pentru clienti din domeniul corporate, ong sau politic. Toti participantii la curs vor beneficia in urma unui examen, de un certificat de absolvire autorizat de Autoritatea Natinala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Costul unui curs este de 400 lei si se va desfasura in Bucuresti, la sediul Creative Business Management din Calea Serban Voda, nr.44. Pentru inscrieri si detalii ne puteti contact ape adresa cursuri@cbmanagement.ro, la telefon 0743.183.353 sau online pe site-ul www.cbmanagement.ro.

 

Liliana Uleia

Coordonator training

0743.183.353

www.cbmanagement.ro

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.