Curs de planificare si organizare a evenimentelor: 8-9 februarie 2014

BUCURESTI - 31 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Specialistii in resurse umane sustin ca, in 2014, organizatorul de evenimente va fi unul dintre joburile cu potential si succes in angajare. Daca vrei sa profiti de trendul angajarilor din 2014, inscrie-te la cursul de organizare de evenimente din 8-9 februarie si invata cum sa fii creativ, bun comunicator si multi-tasker, pentru a avea succes in aceasta industrie.

Cursul de organizare de evenimente se adreseaza celor care doresc sa cladeasca o baza in cariera, in management-ul evenimentelor sau celor care au experienta in domeniu si doresc sa isi structureze mai bine evenimentele in viitor. Cursul de planificare si organizare a evenimentelor organizat de Creative Business Management va prezenta etapele generale de organizare a unui eveniment, indiferent de tipul acestuia, de creare si implementare a unui concept inovativ. Aplicatiile practice din cadrul cursului va vor ajuta sa va organizati pe viitor responsabilitatile si prioritatile si cum sa faceti din organizarea de evenimente un business de succes.

Cursul de planificare si organizare a evenimentelor isi propune sa invete participantii sa:

- Identifice sarcinile care sunt implicate in gestionarea mai multor tipuri diferite de evenimente

- Explice modul in care sunt initiate si planificate o serie de evenimente.

- Stabileasca resursele umane si materialele necesare pentru a organiza diferite tipuri de evenimente.

- Elaboreze o strategie de promovare pentru un eveniment.

- Elaboreze un plan de management financiar pentru un eveniment.

- Obtina sponsori si parteneri media

- Dezvolte proceduri de gestionare a riscurilor pentru a reduce la minimum impactul diferitelor tipuri de probleme, inclusiv financiare, juridice, de marketing, controlul multimii, servicii de alimentatie si igiena

- Evalueze evenimentul organizat, dupa livrarea sa

Cursul de organizare de evenimente se va desfasura in Bucuresti, la sediul agentiei de training, Creative Business Management, din Splaiul Unirii nr. 6, in perioada 8-9 februarie 2014.

Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale si de Minsterul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Costul formarii este de 400 lei de persoana, iar ultima zi de inscriere este 6 februarie 2014.

Se acorda si reduceri de grup:

- 5%/cursant- pentru participarea a 2 persoane (colegi/prieteni)

- 10%/cursant- pentru participarea a 3 persoane (colegi/prieteni)

- 15%/cursant- pentru participarea a mai mult de 3 persoane (colegi/prieteni)

Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca are o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si a coordonat o serie de campanii nationale si internationale. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene si a obtinut titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice. De asemenea, a urmat numeroase cursuri de specializare in relatii publice si management. In prezent, este trainer acreditat CNFPA in cadrul companiei Creative Business Management si expert in comunicare in proiectul finantat din fonduri structural europene “Facilitator pentru invatarea permanenta in scoala- o noua calificare didactica pentru o scoala care invata!” In 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie.

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare la cursul de organizare de evenimente, ne puteti contacta telefonic la 0733.077.909/ 031.428.24.44, sau prin email la ruxandra@cbmanagement.ro.

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.