Începe cea de-a cincea ediție a programului Strategic Communication Training

BUCURESTI - 28 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Live site

Agenția de training britanică, International School of Communication, va susține în perioada 7-11 noiembrie cea de-a 5-a ediție a programului avansat de comunicare, Strategic Communication Training. Evenimentul va avea loc la București și este organizat în colaborare cu agenția de training Cursuri Creative. În cadrul acestei ediții sunt invitate să susțină traningurile în domeniul comunicării Kelly Freeman, expert în comunicare organizațională, și Desirée Banugo, expert în comunicare online. Programul este structurat pe module de o zi și abordează teme diferite precum comunicare internă, PR strategic, organizare de evenimente sau social media.

Prima zi de curs va fi dedicată organizării de evenimente. Cursul de Strategic Event Management este susținut de Kelly Freeman. În edițiile anterioare au participat la curs persoane din domeniul comunicării și organizării de evenimente care au nevoie de o perspectivă strategică asupra domeniului. Kelly, care a organizat evenimente în mandatul a patru prim-miniștri britanici, își îndreaptă atenția asupra strategiilor pe termen lung și a modului în care un eveniment poate servi mai eficient unor obiective de business.

Pe 8 noiembrie, în cea de-a doua zi a programului, Kelly va vorbi participanților despre Strategii avansate de PR și comunicare. Programul se axează, în principal, pe modul în care o companie sau organizației își poate stabili un plan de comunicare pe termen lung și care sunt beneficiile la nivel de imagine și costuri ale acestui demers. Cu ajutorul exemplelor practice, lectorul reușește să pună în perspectivă atât nevoia unei viziuni pe termen lung, cât și problema costurilor de implementare.

În cea de-a treia zi, lectorul britanic va închide seria de trei cursuri dedicate comunicării strategice  cu un curs de Comunicare Internă. Pe parcursul celor 8 ore de training Kelly vorbește despre stabilirea obiectivelor de comunicare internă și a mecanismelor de implementare la nivelul organizației.

Ultimele două zile de curs au ca temă comunicarea online și sunt susținute de lectorul Desirée Banugo. Content writing in social media si web tratează aspecte legate de noile forme ale comunicării online și aduce informații și tehnici noi de comunicare pentru publicul din România. Desirée este consultant de marketing specializat în digital și social media cu o experiență internațională de peste 20 de ani. În acest moment, implementează campanii de comunicare online pentru companii din întreaga lume și dezvoltă propriile modele de abordare a mediului extrem de dinamic al comunicării online. Desirée este pentru a doua oară la București, primul său program fiind foarte apreciat de către participanți.

Este al treilea an în care aducem acest program profesioniștilor din domenul comunicării și ne bucurăm să vedem că el atrage tot mai mulți participanți de la o ediție la alta. ISOC este o instituție prestigioasă, iar lectorii săi au o experiență de peste 20 de ani în domeniul comunicării strategice. Metodele de predare și informațiile primite de paricipanți au fost apreciate pe parcursul celor patru ediții organizate până acum. Ne dorim și această ediție să aducă în aceeași sală comunicatori experimentați care vor putea să își completeze conoștințele prin exemplele și studiile de caz ale trainerilor ISOC”, a declarant Bianca Preda, Business Manager în cadrul agenției Cursuri Creative.

Pentru cei care se înscriu până la data de 15 octombrie, agenția oferă un discount de  25% la toate cursurile din program.

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-business-management/incepe-cea-de-a-cincea-editie-a-programului-strategic-communication-training