Pasionat de SEO si CPC? Inscrie-te la cursul de Marketing online din 15-16 februarie

BUCURESTI - 6 februarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Internet, Cursuri

Intr-o industrie SEO cu o serie de oportunitati de promovare si milioane de utilizatori la care mesajele pot ajunge intr-o secunda, cei care vor sa invete tehnicile de comunicare si promovare pe Internet, sunt asteptati la cursul de Marketing online din perioada 15-16 februarie 2014.

Cursul ofera o perspectiva asupra mai multor ramuri ale marketing-ului online: campanii SEO, campanii Google Adwords, promovare pe Social Media, e-mail marketing, content marketing, marketing afiliat sau mobile marketing. Participantii la cursul de Marketing online vor invata cum sa realizeze o campanie de opimizare SEO indiferent de tipul site-ului, o campanie CPC sau cum sa promoveze pe retelele sociale activitatea unui site. In tematica training-ului sunt incluse si module legate de programe de afiliere, campanii de e-mail marketing si fidelizare a clientilor. Toate modulele de curs vor fi axate pe tehnica de realizare a continutului optimizat SEO si pe realizarea de mesaje targetate in functie de audienta si platforma de comunicare abordata.

Cursul de Marketing online din perioada 15-16 februarie se va desfasura in Bucuresti, la sediul agentiei Creative Business Management din Splaiul Unirii nr. 6.

Costul formarii este de 500 lei de persoana, iar ultima zi de inscriere 12 februarie 2014.

Se acorda si reduceri de grup:

- 5%/ cursant- pentru participarea a 2 persoane(colegi/prieteni)

- 10%/cursant- pentru participarea a 3 persoane(colegi/prieteni)

- 15%/cursant- pentru participarea a mai mult de 3 persoane (colegi/prieteni)

Trainerul cursului va fi Ionut Condruz , cu o experienta de peste 6 ani atat in Marketing, cat si in Management. In prezent este consultant in management si marketing pentru companii si, in acelasi timp, sustine sesiuni de cursuri in cadrul Creative Business Management, in calitate de Trainer. A participat la numeroase cursuri de perfectionare, atat in tara cat si in strainatate, si a sustinut prelegeri la conferinte nationale si internationale, pe teme de Management si Marketing. Ofera consultanta in comunicare online, in crearea de strategii de promovare si in implementarea de metode de fidelizare a clientilor.

Pentru informatii suplimentare si inscriere ne puteti contacta telefonic la numarul 031.428.24.44 sau pe email la adresa ruxandra@cbmanagement.ro

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.