Premieră în România. Curs avansat de event planning cu trainer internațional

BUCURESTI - 10 martie 2016

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Cursuri

Agentia de training Creative Business Management, în parteneriat cu International School of Communication (ISOC) lansează primul curs avansat de event planning cu trainer internațional. Cursul se va desfășura în perioada 2-3 aprilie, la București, fiind o premieră pentru piața românească de evenimente.

Trainerul cursului este Kelly Freeman, expert în comunicare guvernamentală, cu 25 de ani de experiență în patru departamente guvernamentale și Ministere britanice. În ambele organizații, rolul ei principal a fost acela de a dezvolta strategiile de comunicare ale departamentelor și de a contribui la strategia generala de comunicare a Guvernului cu ajutorul evenimentelor strategice organizate. Prețul cursului este de 500 de euro și poate fi plătit în rate, prin card de fidelitate.

Cursul avansat de event planning se adresează persoanelor responsabile cu crearea și implementarea strategiilor pentru organizarea de evenimente. Prin materie și modul în care este structurată, cursul  permite dezvoltarea și gândirea strategică și aplicarea cu ușurință a celor mai noi tehnici din domeniu. 

Despre ISOC

Sediul ISOC este situat în Londra, instituția având și un centru de training în Dubai. La cursurile ISOC  participă o mare varietate de cursanți, de la ofițeri de presă la prim-miniștri. ISOC este deținută și condusă de Pinnacle International, cea mai mare companie specializată de training în comunicare și PR din lume. Pe lângă cursurile publice, ISOC organizează și cursuri private și personalizate, printre acestea numărându-se traininguri de media interviewing și programe post-universitare pentru diverse domenii, care se întind pe mai mulți ani.

Despre CBM

Creative Business Management SRL este o agenție de training specializată în comunicare și marketing. Ageția a susținut până în present peste 40 de ediții ale cursului de event management și este acreditată ca furnizor de formare profesională ANC pentru livrarea de cursuri pentru profesia de “Organizator de târguri și expoziții”.

Mai multe detalii despre curs și înscrieri puteți vedea  AICI

Coordonator training

Liliana Uleia 

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.