CREATIVE BUSINESS PARTNERS va oferi noi solutii pentru managementul accesului la informatie

BUCURESTI - 3 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

In urmatoarele cateva saptamani CREATIVE BUSINESS PARTNERS va finaliza discutiile de incheiere a unor parteneriate cu trei companii internationale provenind din Canada, Marea Britanie si Israel, specializate in furnizarea de solutii software pentru afaceri.
Odata cu incheierea acestor parteneriate CREATIVE BUSINESS PARTNERS va fi in masura sa adauge la portofoliul sau de solutii BusinessObjects, functionalitati avansate de planificare, consolidare si bugetare financiara, managementul colectarii creantelor si managementul performantei aplicatiilor de baze de date.

CREATIVE BUSINESS PARTNERS va oferi noi solutii pentru managementul accesului la informatie

Ca o confirmare a strategiei de concentrare in directia furnizarii unor solutii performante pentru managementul informatiei, CREATIVE BUSINESS PARTNERS isi va suplimenta oferta actuala cu noi functionalitati specializate, prin incheierea unor noi parteneriate cu companii recunoscute international pentru performantele produselor software oferite clientilor.

Incheierea acestor parteneriate va reprezenta finalizarea cu succes a unor discutii complexe ce au durat cateva luni, in care CREATIVE BUSINESS PARTNERS a trebuit sa faca dovada maturitatii pietei romanesti in vederea asimilarii acestor solutii pe de-o parte, si a abilitatii companiei de a le promova cu succes. Viitorii parteneri ai CREATIVE BUSINESS PARTNERS au fost multumiti de detaliile puse la dispozitie si s-au declarat incantati sa colaboreze cat mai strans pentru a deschide noi zone de interes pe piata IT din Romania.
“Beneficiind de o experienta de aproape 4 ani in promovarea solutiilor de business-intelligence am putut intelege foarte repede particularitatile si avantajele competitive ale acestor noi produse astfel incat sa le putem prezenta cat convingator viitorilor nostri clienti in cel mai scurt timp.” a declarat Paul Costea – director general al CREATIVE BUSINESS PARTNERS.

Prin adaugarea acestor noi solutii la oferta CREATIVE BUSINESS PARTNERS, compania se va adresa unor zone subtile din piata de software din Romania oferind produse avansate si mature din punct de vedere tehnologic si specializate in deservirea unor procese de business bine delimitate, cu posibilitatea de integrare eficienta cu sistemele deja existente in cadrul organizatiilor.

In opinia CREATIVE BUSINESS PARTNERS, la ora actuala marii jucatori pe piata software din Romania se concentreaza pe vanzarea solutiilor care au o cerere evidenta si sigura (precum bazele de date sau sistemele ERP de exemplu), zonele de nisa fiind acoperite de furnizorii de solutii software personalizate sau de dezvoltarea interna de aplicatii.
Solutiile software personalizate sau dezvoltate intern implica o serie de dezavantaje pe care clientii romani au inceput deja sa le sesizeze.

Printre acestea se numara:
-Timpul indelungat de punere in folosinta
-Cresterea dependentei fata de furnizor datorita caracterului personalizat al solutiei
-Cresterea nivelului de risc cu privire la disponibilitatea capabilitatilor tehnice ale furnizorului sau a celor interne (in conditiile migratiei specialistilor IT catre tarile dezvoltate)
-Necesitatea mentinerii in organizatie a unor colective de programatori care genereaza costuri nespecifice activitatii de baza

La nivel mondial se preconizeaza o orientare pronuntata catre solutiile software standardizate (out-of-the-box) care ofera majoritatea functionalitatilor necesare intr-un timp cat mai scurt de la instalare si, de asemenea, un nivel ridicat de integrare cu sistemele deja existente in organizatie.

Printre clientii solutiilor ce urmeaza a fi promovate de CREATIVE BUSINESS PARTNERS se numara companii precum: Boeing, AOL Time Warner, Cisco, Mark & Spencer, National Bank of Canada, Royal Bank of Scotland, British Gas, London Energy, Vodafone, Orange (UK, Australia, Noua Zeelanda, Israel), Coca Cola etc.
“Solutiile pe care le vom oferi se disting prin functionalitatile sofisticate puse la dispozitia clientilor fara a necesita activitati de programare, timpul redus de implementare, recuperarea investitiei in mai putin de un an si posibilitatea de a fi dimensionate cu usurinta pentru a raspunde cerintelor oricarei companii, indiferent de marime.
O alta trasatura importanta ale acestor solutii se refera la avantajele competitive clare care ne permit sa ne pozitionam in asa fel incat nu intram in competitie directa cu nici un alt furnizor software de pe piata. Aceste solutii vor fi mai degraba complementare celor deja existente si in acest sens vom fi deschisi oricaror colaborari cu alti jucatori de pe piata.” a mai adaugat Paul Costea.

In urmatoarele saptamani vom reveni cu detalii despre noile solutii software si stadiul incheierii parteneriatelor cu furnizorii acestora.
Pentru informatii suplimentare sau intrebari asteptam sa ne contactati utilizand coordonatele de mai jos.

Despre Creative Business Partners

Creative Business Partners este o companie infiintata in 2001, specializata in a-si ajuta clientii sa-si imbunatateasca eficienta operationala, sa-si maximizeze veniturile si profitul prin implementarea de solutii software performante si specializate ce adreseaza cu preponderenta cerintele acestora in domeniul accesului la informatie.
Paul Costea
Managing Partner
paul.costea@cbp.ro