Colagenul marin – alternativă a implantului cu botox

BUCURESTI - 13 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Stiinta / Cercetare

Jericho Cosmetics, prin gama Premium, propune oprirea in loc a timpului și reîntinerirea chipului pe care curgerea anilor ni l-a stigmatizat cu semne, riduri sau pete.
Pentru că dupa 40 de ani, organismul oprește producția de colagen, JP vine în ajutorul nostru prin gamele cu extract de colagen marin si săruri de la Marea Moartă, recunoscute din Antichitate pentru efectele de reîntinerire.

Masca cu colagen JERICHO PREMIUM

Masca cu colagen JERICHO PREMIUM

Frumuseţea şi tinereţea fără bătrâneţe sunt idealurile oricărei zâne din poveşti. Povestea Jericho Cosmetics începe la Marea Moartă şi aduce din ţinutul regenerator al Iordanului produsele din gama JP pentru tenul matur. Atât linia de îngrijire a tenului, cât şi cea de îngrijire a corpului conţin minerale de la Marea Moartă, acid hialuronic, colagen şi agenţi antiaging.

După vârsta de 25 de ani, producţia de colagen din pielea noastră scade, pentru ca în jurul vârstei de 40 de ani să se oprească definitiv. Pentru a amâna procesul de imbătrânire a tenului, este necesar să compensăm deficienţele de colagen ale pielii. Colagenul marin din Marea Moartă elimină ridurile de expresie, reduce semnificativ ridurile adânci şi redă fermitatea pielii. În plus, este cu 60% mai eficient decât cel de natura animală, cea mai des întâlnită sursă de colagen din produsele existente pe piaţă”, explică Dr. Cristina Bogdan, medic naturopat.

Collagen Booster (119 RON) este un ser uşor de absorbit, formulat astfel încât să crească performanţa tratamentului anti-îmbătrânire cu produsele JP. Stimulatorul este îmbogăţit cu colagen marin, minerale complexe de la Marea Moartă, alge şi extract din pudră de perlă pentru a susţine tonusul şi elasticitatea pielii, ajutând la menţinerea optimă a nivelului de hidratare. Conţine factori activi de hidratare care reduc pierderea de apă transepidermală.

Masca cu colagen marin (119 RON) da fermitate pielii, oferă hidratare intensivă şi tratament anti-oxidant care luptă împotriva ridurilor şi îmbătrânirii premature. Uleiul de avocado şi untul de Shea ajută la menţinerea hidratării tenului, iar colagenul şi Omega 3 şi Omega 6 cresc fermitatea şi elasticitatea pielii.

Produsele se găsesc exclusiv pe www.jerichocosmetics.ro

 

Cosmeticele Jericho sunt prezente si in Romania, pentru a va pune la dispoziţie unele dintre cele mai evoluate produse de ingrijire si tratament ale corpului: cosmeticele de la Marea Moarta.

Formula unica a sarurilor si mineralelor de la Marea Moarta in combinatie cu uleiuri si extracte naturale a dat nastere liniilor de cosmetice pentru ingrijire a pielii si parului, precum si produselor SPA. Specialistii Jericho au perfectat mineralele si extractele de plante existente in adancurile si in jurul Marii Moarte, folosind cea mai avansata tehnologie pentru efecte terapeutice depline. Cosmeticele nu contin parabeni, sunt testate dermatologic si sunt 100% naturale.

Corporatii precum Hilton International si Wella Cosmetics folosesc produsele Jericho.

www.jerichocosmetics.ro

Despre STUDIO MODERNA FASHION GROUP S.R.L.

Tariful este 45euro si include bufetul si open bar. La cerere asiguram transportul dus-intors pentru cei din Bucuresti. Puteti face rezervari la 0722.644.815 sau pe email: rezervari@thebrick.ro.