4 modele de trench coat pe care sa le cumperi in decembrie

BUCURESTI - 20 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Daca tinutele pentru Craciun, Revelion si alte petreceri tematice sunt deja pregatite, dilema stilistica pentru a gasi un numitor comun pentru garderoba ta de iarna este cat se poate de actuala.

Londe Studio

Londe Studio

Decembrie este cel mai bun moment pentru a investi intr-un trech atemporal, deoarece piesele cu adevarat valoroase nu raman disponibile la reducerile de la inceput de an. Cum arata trend-coat-ul anului 2020? Lung, lejer si pretios.

Designerul Stefana Ludusan propune pentru Londë Studio 4 modele care iti vor completa tinuta in asa fel incat intregul look sa fie remarcat.

Inspirate de structura paltonului clasic al anilor ‘80, trench-urile Londë Studio evolueaza printr-un design actual si folosirea unui joc de volume, pastrandu-se totodata simplitatea si aspectul sofisticat al pieselor.

Androgin- inspirat la prima vedere din garderoba masculina, acest model cucereste prin detaliile glam precum manecile oversize si volumul din dreptul umerilor, perfect pentru a fi stilizat unei rochii de cocktail sau unei tinute cu jeans si bocanci.

Oversize- dictonul fashion al ultimelor sezone isi pune amprenta pe acest model larg cu rever ce innobileaza orice tinuta sport sau casual. Creat pentru a fi piesa de rezistenta al unei garderobe eclectice, iti permite nenumarate combinatii pastrand totodata un aspect unitar al tinutelor tale.

Couture – lung, extravagant si cu insertii pretioase de catifea, este piesa din dressing ce poate fi lasata mostenire generatiilor urmatoare. Ai o viata la dispozitie sa il stilizezi cu cele mai spectaculaose outfit-uri.

Neo Classy- Simplitatea provocatoarea a fost mereu ingredientul secret al puterii de seductie feminine si acest trech intruchipeaza frumusetea si fraglilitatea intr-o creatie pe care trebuie sa o ai.

Trench-urile si colectia completa de iarna Londë Studio sunt disponibile exclusiv online, pe londestudio.com