Din culisele MTV EMA 2018 Spania cu FOREO

BUCURESTI - 13 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

În acest an, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale live din lume a avut loc pe 4 noiembrie în Bilbao, Spania. Iar echipa FOREO a avut oportunitatea să facă parte din MTV EMA 2018 și să fie prezent in spatele scenei.

FOREO

FOREO

Toate talentele care au participat au avut ocazia să descopere dispozitivele FOREO și să testeze periile de curățare facială LUNA Play Smart, dar și măștile compatibile UFO. Superstarurile, actorii și modele precum Bebe Rexha, Debby Ryan și Xavier Serrano au vizitat cornerul FOREO pentru a afla mai multe despre brand. În plus, mulți artiști profesioniști de make-up au fost foarte interesați de UFO pentru a pregăti tenul artiștilor lor înainte de aplicarea machiajului.

Pentru prima dată, dispozitivele FOREO au fost incluse în exclusivitate la MTV EMA 2018 Presenter și Performer Goody Bags, cu cele mai recente produse de frumusețe, modă, tehnologie, accesorii și cu multe altele mărci din întreaga lume. Artiști internaționali precum Camila Cabello, marele câștigător la MTV EMA 2018, Nicki Minaj, Janet Jackson sau David Guetta, se pot bucura și folosesc acum LUNA mini 2 sau ISSA 2.

FOREO este o companie suedeză de frumusețe care se specializează în dispositive accesibile de ultimă ora, care sunt perfecte pentru oamenii care calatoresc, cum ar fi celebritatile.

UFO este primul tratament cu masti inteligente din lume. Acest dispozitiv de frumusețe inovatoare combină cele mai recente tehnologii de îngrijire a pielii, cum ar fi pulsațiile T-Sonic, crioterapia, termoterapia, lumina verde, albastră și roșie cu LED-uri, cu formule de mască coreeană pentru un tratament facial de care vă puteți bucura ori de câte ori aveți 90 de secunde la dispoziție.

Familia LUNA a incorporat recent noua sa noutate, primul antrenor inteligent de frumusete - LUNA Play Smart. Aceasta este prima perie de curatare faciala inteligenta din lume, care va analizeaza pielea pentru o rutina personalizata de ingrijire a pielii!

Aplicația FOREO poate fi descărcată gratuit de pe App Store for IOS / Google Play Store for Android