Trezeste-te cu un ten mai neted si revitalizat folosind noua Masca de noapte Artistry Skin Nutrition de la Amway.

BUCURESTI - 14 martie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Rutina ta de noapte devine un ritual holistic de ingrijire

Artistry

Somnul este o latura esentiala a vietii si sanatatii noastre. De fapt, in timp ce dormim, porii se deschid sa evacueze toxinele si stresul, celulele nervoase se refac, iar celulele pielii se innoiesc de 3 ori mai rapid.

Din pacate, stresul vietii moderne poate afecta cantitatea si calitatea somnului de care are nevoie organismul pentru a-si reveni, iar obiceiurile nesanatoase pot avea un impact negativ asupra pielii, care are un rol foarte important, fiind prima linie de aparare a organismului impotriva agresiunilor mediului.

De aceea, ARTISTRY, brand-ul premium de skincare si make-up distribuit exclusiv de Amway, prezinta Masca de noapte Artistry Skin Nutrition, un produs nou care face rutina de noapte mai eficienta cu un adaos de hidratare: pielea va arata mai neteda si sanatoasa dimineata.

Intr-o lume in care ingrijirea pielii devine tot mai mult un ritual zilnic holistic pentru starea de bine, Masca de noapte Artistry Skin Nutrition este aliatul ideal sa va relaxati inainte de culcare si sa oferiti pielii un plus de hidratare – de pana la opt ore – cu o textura matasoasa si un parfum placut, care combina uleiuri esentiale de lavanda si bergamota cultivate la ferme partenere certificate NutriCert. Adaugati aceasta masca leave-on rutinei de ingrijire Artistry Skin Nutrition dupa utilizarea oricarui fluid hidratant Artistry Skin Nutrition si rasfatati-va!

Masca de noapte Artistry Skin Nutrition este un produs inovator, complet vegan, care contine ingrediente din surse sigure care functioneaza ca suplimente pentru piele. Asa cum corpul nostru are nevoi nutritionale specifice pentru a ne simti bine, la fel se intampla cu pielea, pentru a deveni radioasa, revitalizata si cu un aspect sanatos.

Cu extract fermentat de CICA, care calmeaza de doua ori mai mult si hidrateaza de sapte ori mai mult, aceasta formula contine un complex botanic din sapte extracte de plante, cat si niacinamida si floare de Tan Hua pentru a spori bariera de hidratare a pielii pe parcursul noptii.

Mai mult, oamenii de stiinta de la Artistry au descoperit ca pielea arata mai sanatos, daca sunt indeplinite 5 cerinte cheie: purificare, echilibru, restaurare, hidratare si protectie. Aceste 5 cerinte ale pielii sunt universale – se aplica in mod egal oricarui tip de piele, oricarei etnii si oricarei varste.

Masca de noapte Artistry Skin Nutrition raspunde cerintei esentiale de ‘hidratare’ din necesarul nutritiv al pielii.

Iata cum actioneaza:

Intensifica nivelul de hidratare

, reducand aspectul tern si lipsa de luminozitate.

Exfoliaza pentru a ajuta la indepartarea celulelor moarte

si tenul arata mai fin.

Adauga un strat de hidratare

dupa aplicarea hidratantului Artistry Skin Nutrition, sustinand pielea pe parcursul intregii nopti.

Deci… Ce mai asteptati? Tenul de vis e doar la un somn departare cu Masca de noapte Artistry Skin Nutrition.

Despre brandul Artistry

Artistry este singurul brand de beauty sustinut de brandul numarul 1 de vitamine si suplimente din plante (Sursa: GlobalData Retail 2020). Cladind pe 145 de ani cumulati de experienta in nutritie, stare de bine si frumusete, produsele Artistry sunt create prin stiinta de ultima ora si fitonutrienti din plante, pentru a raspunde nevoilor unice ale fiecarei persoane. Frumusetea sanatoasa e frumusete curata, astfel ca toate produsele Artistry sunt formulate respectand Ghidul Artistry Clean Beauty, cu formule vegane, ingrediente pure si sigure, procese de fabricare mai eficiente si multe altele. Cu produsele Artistry, frumusetea este o alegere, nu un compromis. Produsele Artistry sunt comercializate exclusiv prin reprezentantii Amway in peste 100 de tari si teritorii din intreaga lume.

Despre Amway

Amway este o companie antreprenoriala de sanatate si frumusețe cu sediul central in Ada, Michigan, SUA. Compania este dedicata sa ajute oamenii sa traiasca mai bine si mai sanatos – in peste 100 de piette din intreaga lume. Conform publicatiei Fortune, se situeaza in Top 50 companii private de familie din Statele Unite. Brandurile cele mai bine vandute de la Amway sunt Nutrilite, Artistry si bauturile energizante XS – toate vandute exclusiv prin antreprenori, cunoscuti si ca intreprinzatori Amway. Vanzarile globale de 8,1 miliarde de dolari au facut din Amway numarul 1 printre companiile de vanzare directa din lume, conform Direct Selling News Global 100 din 2022. Pentru mai multe informatii, vizitati www.amwayglobal.com/newsroom.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-market/trezeste-te-cu-un-ten-mai-neted-si-revitalizat-folosind-noua-masca-de-noapte-artistry-skin-nutrition-de-la-amway