Duminca este ziua alfabetizarii multimedia: E-Abecedarul Multimedia se lanseaza la Salonul National de Psihologie

Locul desfasurarii: Sala Palatului, etaj 1, Centrul de Evaluare si Art-terapie pentru copii

Organizator: Creative Media & Art

Creative Media & Art va ofera E-ABECEDARUL - un produs autentic, unic, nascut din pasiunea si dragostea unei invatatoare – Adina Tulbure. Este primul produs cerut si creat cu ajutorul invatatorilor si cu aportul unei echipe multi-disciplinare, cercetatori experti in metodologiile didactice si psihopedagogia prescolara si scolara.
E-abecedarul este conceput conform Programei Scolare Nationale si principiilor de aplicare a strategiilor didactice intuitive, promovand creativitatea dascalilor de la clasele mici si oferind acestora sprijinul logistic pentru aplicarea acesteia in fiecare zi la clasa, astfel incat sa se reflecte in activitatea copiilor si in dezvoltarea personalitatii lor viitoare. Este considerat un "produs cu calitati iesite din comun" (Prof. Colceag, Presedintele EDUGATE si IRSCA Gifted Education) si integrat educatiei de excelenta - gifted education.

Lansarea E-Abecedarului are loc in cadrul Salonului National de Psihologie, ora 12, Duminica 11 noiembrie, in cadrul Centrului de Evaluare si Art-Terapie pentru copii.

Printre multiplele beneficii ale produsului se numara: personalizarea, sonorul unic, de o calitate exceptionala, empatia (voci de copil), cantitatea de informatii, sustinerea lui printr-un proiect de cercetare la nivel national care a fost recunoscut ca best practice, interactivitatea, sustinerea copilului in invatare de la simplu la complex. E-Abecedarul genereaza dragostea de a citi, este ecologic informational, realizat de experti in domeniul didactic si multimedia si are numeroase recomandari (EDUGATE- Consortiul Roman pentru Educatia Copiilor Supradotati si Talentati, IRSCA Gifted Education, Asociatia Nationala a Logopezilor din Romania)

Copiii sunt invitati sa utilizeze E-Abecedarul, intr-un spatiu special amenajat lor. Vino cu copilul tau pentru ca impreuna sa descoperiti emotia primei intalniri cu literele. Sunete exceptionale, animatii si tehnologiii intovative, peste 250 de cuvinte rostite, peste 100 de texte organizate pe categorii si 400 de filmulete pentru fiecare litera te invita sa le auzi, simti si sa le traiesti…Este ziua alfabetizarii multimedia!
Directori de gradinite, educatori, terapeuti, profesori, antrenori si mai ales parinti sunt invitati la evenimentul de lansare.


Adina Tulbure
Director Executiv
0765-654413

Despre CREATIVE MEDIA & ART

Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România (AGIRo) este (conform statutului) „o asociaţie non-guvernamentală, nonprofit, independentă, cu beneficiu public, continuatoare a Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România cu statut autentificat de Tribunalul Ilfov cu nr. 12686/1927 prin sentinţa nr. 39/30 iunie 1927 (de atunci în România Ziua Învăţătorului este 30 iunie) şi înscrisă în registrul persoanelor juridice nr. 354/1927; cu activitatea abuziv întreruptă în 1945 şi reactivată prin hotărârea celui de al XXVIII-lea Congres Naţional al Învăţătorilor din România şi al Învăţătorilor Români de peste Hotare de la Arad din 28-29 octombrie 2006”.
AGIRo funcţionează ca o federaţie având în jumătate din judeţele României asociaţii judeţene ale învăţătorilor care sunt membre AGIRo (13 membre fondatoare, celelalte aderând ulterior), iar în cealaltă jumătate a judeţelor sucursale judeţene ale AGIRo. Mai avem sucursale în alte 7 state în care există comunităţi româneşti.
Înainte de instaurarea regimului comunist AGIRo avea un patrimoniu uriaş. Liderii AGIRo au sfârşit în închisorile comuniste. AGIRo avea imobilele sale (case ale învăţătorului) în toate judeţele României, băncile sale în toate judeţele României, librăriile sale, case de odihnă.
Conform statutului „Membrii Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România se asociază în scopul cultivării spiritului de solidaritate, al ridicării prestigiului şcolii şi al cadrelor didactice, al recuperării tradiţiei asociative învăţătoreşti începută la 1869 şi a patrimoniului istoric al asociaţiei, al creşterii eficientei actului educativ prin dezvoltare profesională, ameliorarea legislaţiei, a programelor, a manualelor şi a materialului didactic, al promovării şi apărării drepturilor şi libertăţilor omului, al progresului comunităţii din care fac parte şi al comunităţii românilor de peste hotare şi al promovării intereselor morale, sociale şi materiale ale membrilor.
AGIRo este semnatară a Pactului naţional pentru educaţie.

Participare: Intrare libera