2019 Ranger Crew XP 1000, performanțe best-in-class. Participa la Tombola de la atvrom.ro

BUCURESTI - 22 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Sport, Retail

Cu o serie de îmbunătățiri inspirate de feedback-ul din partea amatorilor de off road, modelul SXS Polaris Ranger Crew XP 1000 stabilește standardele pe segmentul de vehicule utilitare side by side cu 6 locuri.

Gama Diversa de UTV-uri

Printre atuurile SXS-ului Ranger Crew XP 1000 se numără puterea de top (82 cp), garda la sol de 13 inch și capacitatea crescută de încărcare. Acest model din gama  SSV Polaris 2019 se diferențiază și prin cabina spațioasă și confortabilă și opțiunile numeroase de accesorizare.

Polaris Ranger este vehiculul side by side numărul 1 în lume. Chris Musso, președintele departamentului Off-Road Vehicles al companiei americane a făcut unele precizări cu privire la performanțele modelului de față: „După 20 de ani de proiectare a peste un milion de unități Ranger, știm ce este nevoie pentru a aduce inovație.

Modelul 2019 Ranger Crew XP 1000 reflectă angajamentul de a îmbunătăți experiența de riding a utilizatorului. Acest vehicul oferă un echilibru greu de egalat între capacitate și confort, fiind cea mai bună soluție pentru a duce la îndeplinire sarcini de lucru solicitante”.

Cele mai bune performanțe în clasa sa  Indiscutabil rege pe segmentul de side by side-uri utilitare cu 6 locuri, Polaris Ranger Crew XP 1000 beneficiază de cea mai avansată inginerie în domeniu începând cu motorizarea solidă, un ProStar 1000 capabil să livreze 82 cai putere. Capacitatea masivă de remorcare 1134 kg (2500 pounds) îl plasează la diferență de 226 kg (500 pounds) față de cel mai apropiat competitor.

Atunci când aplicația de muncă necesită o echipă completă, vehiculul este capabil să găzduiască și să transporte în condiții optime de confort până la 6 persoane și inclusiv echipament grație capacității ridicate de încărcare, aproximativ 800 kg (1750 pounds).

Totodată, SXS-ul Ranger Crew XP 1000 dă dovadă de manevrabilitate excepțională pentru a cuceri cele mai dure terenuri off road și reușește să asigure un rulaj lin chiar și în condiții de drum foarte accidentate. Dotat standard cu servodirecție EPS pentru control precis pe secțiuni tehnice.

Nu în ultimul rând, ecranul digital/analog oferă toate informațiile necesare unei deplasări în medii solicitante off road, iar în cabină este loc generos pentru depozitarea diverselor obiecte, inculsiv 8 suporturi pentru pahare și un compartiment dublu pentru mănuși.

Construit pentru drumuri lungi  Polaris Ranger Crew XP 1000 din sezonul 2019 al producatorului american este mai puternic și mai rezistent datorită șasiului dintr-o singură bucată mai rigid, a sistemului de ambreiaj adus la standardele prezentului, plus suspensiile optimizate off road de ultimă generație.  Modelul este disponibil și în versiune Northstar HVAC Edition.

Ediția specială se remarcă prin sistemul de aer condiționat și încălzire din fabrică și prin sistemul Ranger Pro Shield™ care asigură protecție fără egal împotriva prafului.  Scheme de culoare disponibile: verde - Sage Green, roșu - Sunset Red Metallic și camuflaj - Polaris Pursuit Camo.

Cum poti participa la TOMBOLA ATVROM?

Foarte simplu...Achizitioneaza orice produs in valoare de 1000 lei TVA inclus si intri automat in tombola pentru castigarea, la alegere, a unui scuter Vespa sau a unui ATV CF Moto.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/2019-ranger-crew-xp-1000-performante-best-in-class-participa-la-tombola-de-la-atvrom-ro