Carpat Guard vine cu o oferta imbatabila pentru Sisteme de Alarma

BUCURESTI - 11 aprilie 2013

Comunicat tip General in Banci / Asigurari, Tehnologie, Imobiliare

Firma de paza si protectie Carpat Guard , una dintre firmele de top de paza si protectie din Romania, ofera servicii si produse atractive si calitative pentru persoane fizice cat si pentru firme.

Carpat Guard

Carpat Guard

 Carpat Guard vine cu o oferta imbatabila: clientii nostri nu vor plati sistemul de alarma si nici instalarea acestuia, singura taxa vizand abonarea la serviciile de paza si protectie ale companiei noastre 

Director Carpat Guard

Firma de paza si protectie Carpat Guard, una dintre firmele de top de paza si protectie din Romania, ofera servicii si produse atractive si calitative pe pentru persoane fizice cat si pentru firme.

Ne dorim ca sistemul de alarma si accesul la securitatea bunurilor personale sa fie cat mai accesibil pentru cat mai multe familii, si de aceea punem la dispozitia publicului echipamente performante si oferim servicii de montare gratuita pentru sisteme alarma. Stim cat de importante sunt valorile personale, bunurile si sentimentul de siguranta, in special in aceste vremuri dificile, de aceea politica noastra se axeaza pe intampinarea necesitatilor clientilor nostri.

Dorind sa contribuie activ la sporirea sigurantei clientilor sai, Carpat Guard vine cu o oferta imbatabila: clientii nostri nu vor plati sistemul de alarma si nici instalarea acestuia, singura taxa vizand abonarea la serviciile de paza si protectie ale companiei noastre. Echipamentul este de ultima generatie si poate fi instalat atat in apartamente si resedinte private cat si in spatiile comerciale si in birouri, pretul abonamentului variind in functie de tipul si dimensiunile proprietatii.      

Profesionistii fac diferenta iar Carpat Guard, in aceasta vara, va asigura servicii de securitate la standarde inalte. Indiferent ce nevoi de servicii de paza si protectie ai avea, Carpat Guard este capabil sa raspunda in cel mai profesionist mod posibil. Pregatirea de top a personalului, echipamentul de top, sistemele de monitorizare si de interventie de ultima generatie cat si preturile avantajoase pe care le practicam ne recomanda in orice situatie ce tine de paza bunurilor si serviciile de protectie personala.

Pentru portofoliul complet al companiei noastre, precum si pentru detalii legate de tarife ori pentru a solicita consultanta in domeniu, accesati pagina www.carpatguard.ro.

Date de contact:

Email: office@carpatguard.ro

Tel.: 021.311.3513