Farmaciile ofera promotii pentru Produse BIO, Cosmetice, produse pentru mamici sau de ingrijire personala.

BUCURESTI - 11 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Retail, Farmaceutic

Farmacia Atena este o farmacie din Timisoara ce a ales sa puna la dispozitie produsele sale si pe segmentul de online astfel facilitand accesul la promotiile oferite peste tot in Romania. Produse BIO , Cosmetice, produse pentru mamici sau de ingrijire personala, toate acestea pot fi gasite accesand site-ul lor. Modul de cumparare este unul foarte simplu si putem beneficia de ajutorul si consultanta celor de la farmacia Atena printr-un simplu click de mouse ferindu-ne astfel de eroarea comandarii unor produse ce sa nu ne serveasca bine.

U
Farmacia Atena

Farmacia Atena

  Ce nu face omul cand e in joc sanatatea sa si cat s-ar bucura sa stie ca poate beneficia de medicamente bune la preturi mici de aceea am simtit nevoia sa oferim informatii cu privire la promotiile gasite pe website-ul farmaciei Atena. 

Manager Farmacia Atena

                 Odata cu venirea primaverii si a razelor soarelui vestit de ghiocei, cei mai multi dintre noi primesc cadou si starile de raceala si gripa ce se strecoara atunci cand renuntam la hainele groase de iarna. De cele mai multe ori suntem luati prin surprindere cu o tuse usoare sau un nas ce curge trezindu-ne apoi cu o gripa ce nu conteneste a ne lasa.

                Ce nu face omul cand e in joc sanatatea sa si cat s-ar bucura sa stie ca poate beneficia de medicamente bune la preturi mici de aceea am simtit nevoia sa oferim informatii cu privire la promotiile gasite pe website-ul farmaciei Atena.

                Farmacia Atena este o Farmacie din Timisoara ce a ales sa puna la dispozitie produsele sale si pe segmentul de online astfel facilitand accesul la promotiile oferite peste tot in Romania. Produse BIO, Cosmetice, produse pentru mamici sau de ingrijire personala, toate acestea pot fi gasite accesand site-ul lor. Modul de cumparare este unul foarte simplu si putem beneficia de ajutorul si consultanta celor de la farmacia Atena printr-un simplu click de mouse ferindu-ne astfel de eroarea comandarii unor produse ce sa nu ne serveasca bine.

                Produse naturiste, suplimente naturale si cele mai bune produse cosmetice sunt la dispozitia noastra pe internet prin intermediul site-ului farmaciei Atena. Intra si tu pe http://www.farmacia-atena.ro/ pentru a beneficia de preturile bune  si ofertele primaverii si de a preveni din timp afectiunile de sezon ce vin odata cu frumosul anotimp primavara.

                Pentru consultare si informatii, numerele de telefon (0721) 259 897 si (0755) 093 505 sunt mereu la dispozitia clientului.