GHETE DAMA 2019 - CE SE POARTA IARNA ACEASTA

BUCURESTI - 26 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Un nou sezon inseamna incaltaminte noua. Afla care sunt tendintele acestei toamne!
Pastreaza-ti eleganta si feminitatea cu ghetele potrivite pentru fiecare tinuta!

ghete dama de iarna 2019

O tinuta simpla poate fi scoasa cu usurinta din monotonie cu ajutorul perechii potrivite de incaltaminte. Alege intotdeauna calitatea si bucura-te de confort sporit, oricate drumuri ai avea de parcurs zilnic.

Probabil ai cautat ghete dama piele sau ghete dama casual si nu ai gasit modelul potrivit. La Asortie te asiguram ca ai de unde alege. Sute de modele te asteapta.

Ghete dama piele

Intotdeauna alege o pereche de ghete din piele naturala, rezistente si calduroase pentru a face fata cu brio sezonului rece.

Toamna aceasta se poarta look-urile indraznete. Poti alege diverse tipuri de tocuri, cui sau patrate, cu modele pe toc, colorate, cu sclipici sau din lac.

La Asortie fii sigura ca vei gasi ceea ce iti doresti. Sute de modele, toate din piele naturala la preturi accesibile.

Ghete dama casual

Pentru iesirile in oras, plimbari in parc sau chiar la birou, iti recomandam o pereche de ghete casual cu care sa te simti confortabil dar sa le poti asorta la orice tinuta. Alege sa investesti intr-o pereche de ghete clasice, care nu se demodeaza niciodata.

Ghete dama gri

Pe langa ghetele negre clasice, iti sugeram o pereche de ghete gri. Iesi din tipare si experimenteaza diverse modele. Diferentiaza-te de multime si alege sa achizitionezi o pereche de ghete cu un design deosebit. In functie de tinuta, alege ghete scurte sau lungi. Daca pana acum ai intampinat probleme in alegerea ghetelor perfecte pentru pentru fuste, alege o pereche de ghete lungi din piele cu toc. Acestea sunt alegerea perfecta pentru o tinuta eleganta. Pentru pantaloni iti recomandam ghetele scurte, clasice si in functie de dimensiunea pantalonilor poti opta si pentru catarame la glezna.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/ghete-dama-2019-ce-se-poarta-iarna-aceasta