Noul trend in estetica: tatuajele cosmetice pentru sprancene si buze

BUCURESTI - 28 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Trendul schimbator al modei, comoditatea, dar si dorinta de a arata bine in permanenta indruma cat mai multe femei catre saloanele de tatuaj pentru un make-up cu pigment semipermanent sau chiar permanent. De aceea Roxy Tattoo Design Salon nu este numarul unul in Romania doar in materie de tatuaje, ci chiar si la capitolul modificari estetice permanente.

salon tatuaje bucuresti

salon tatuaje bucuresti

 Atentie! Nu doar acul este de unica folosinta, ci si vasul pentru pigmenti si o piesa a aparatului! 

Reprezentant Roxy Tattoo Design Salon

Pragul salonului tatuaje Roxy Tattoo a fost trecut de domnisoare de la 18 ani pana la femei de 80 de ani pentru a-si tatua buzele sau sprancenele, permanent sau temporal. Trendul in materie de machiaj este tatuarea cat mai discreta si cat mai naturala a fetei. Tatuajele cosmetice sunt o procedura de a adauga culoare permanenta stratului derm al pielii pentru a imbunatatii aspectul de lunga durata.

Atunci cand luam decizia de a face un astfel de tatuaj trebuie, in mod imperativ, sa apelam la un salon tatuaje profesionist si sigur. De aceea Roxy Tattoo Design Salon este printre putinele saloane tatuaje la care puteti apela cu incredere. Experienta de peste 5 ani, dar si clientii foarte multumiti atesta calitatea serviciilor oferite de acest salon.

Incercand sa aflam cat mai multe despre tatuaje cosmetice am stat de vorba cu reprezentantul salonului Roxy Tattoo, am aflat ca "De importanta majora este consultarea anterioara: cereti artistului tatuator sa va deseneze înainte, sa va arate diferite nuante si nu în ultimul rând cereti sa vi se arate piesele de unica folosinta cu care se lucreaza. Atentie! Nu doar acul este de unica folosinta, ci si vasul pentru pigmenti si o piesa a aparatului – sunt la fel de importante ca si acul, si sa nu uitam de manusi!"

Ar trebui sa va documentati foarte bine inainte de a va face un astfel de tatuaj. Un  tatuaj cosmetic  gresit este foarte greu de corectat, amenintand direct sanatatea. Scoaterea machiajului tatuat poate costa o gramada de timp si bani, cateodata nu poate fi indepartat decat prin intervenitii chirurgicale, care automat inseamna si cicatrice.

De aceea se recomanda apelarea la un salon tatuaje bine dotate, dar bine cotate si atunci rezultatul va fi pe masura. In principiu, un salon care se respecta si care isi respecta reclientii, nu da gres pentru ca experienta si munca lui il recomanda de piata.