Pasiunea restaurarilor auto ajutata de procedura de sablare auto

BUCURESTI - 4 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Social, Logistica/Transport

Daca nu ati descoperit pana acum serviciul de sablare auto , aveti acum sansa de a va duce cu mult mai multa usurinta la bun sfarsit proiectul de restaurare a automobilului pe care doriti sa-l aduceti „la viata”.

N
Spalari Grele - sablare auto

Spalari Grele - sablare auto

 Materialele pe care le utilizam sunt in totalitate ecologice, iar structura acestora difera in functie de tipul lucrarii pe care o avem de realizat. 

Reprezentant Spalari Grele

Exista multe tehnici manuale, sau simplu mecanizate, prin care un amator poate in propriul garaj sa intervina asupra caroseriei avariate in timp. Cu siguranta ca prin orice procedeu obisnuit aceasta etapa de restaurare este extrem de dificila, aduna extrem de multe ore de lucru si in unele situatii poate chiar sa nu aduca rezultatele pe care le-ati asteptat. Orice pasionat de automobile stie ca unghiurile dificile ale caroseriei sunt cel mai greu de abordat, chiar si pentru intretineri curente de curatare, ca sa nu mai vorbim despre un procedeu de indepartare a stratului de lac, vopsea sau chiar rugina atunci cand se fac reparatii minore.

Prin urmare procedeul de sablare auto este deja cunoscut si foarte apreciat printre pasionatii de restaurari dificile si are cu siguranta un rezultat foarte apreciat, usurand esential munca depusa si eliminand foarte mult timp consumat pe care il veti putea dedica altor detalii importante cum ar fi reparatiile la motor sau la partea electrica a automobilului.

Daca ati decis sa incepeti o restaurare auto este util sa stiti la ce sa va asteptati din partea unui serviciu profesionist de sablare auto. In primul rand trebuie sa stiti ca avem la dispozitie o serie de utilaje de inalta performanta cu care tehnicienii nostri pot realiza operatiuni dintre cele mai dificile, reusind sa aduca orice piesa, sau subansablu de caroserie, la luciul metalic pe care acestea le-au avut inainte de a fi prelucrate prin grunduire si apoi vopsire industriala.

Operatiunile de sablare auto sunt asigurate din toate punctele de vedere, in sensul ca securitatea intregului proces este controlata continuu, iar daca aveti vreun dubiu in ceea ce priveste protectia mediului trebuie sa stiti ca totul este sub control. Suntem acreditati ca fiind un serviciu care respecta in totalitate protectia mediului, asadar orice urma de contaminare cu reziduri sau alte substante este exclusa.

Acest lucru este important daca stati sa va ganditi ca in situatia in care ati incerca in mod unilateral o astfel de indepartare a straturilor aplicate pe o caroserie, cu siguranta ca mediul in jurul postului de lucru s-ar contamina, iar sanatatea dumneavoastra ar putea fi pusa in pericol din pricina pulberilor in suspensie care apar prin slefuire clasica. Cel putin in acest moment nu exista motive reale sa murdariti garajul, sau curtea interioara, incercand sa realizati o slefuire manuala a caroseriei.

Pentru a intelege mai usor cum functioneaza un proces de sablare auto profesionist va aducem cateva detalii legate de acesta. In primul rand toate utilajele folosite sunt concepute special pentru aceasta metoda de lucru, cu alte cuvinte nu lucram cu improvizatii. Materialele pe care le utilizam sunt in totalitate ecologice, iar structura acestora difera in functie de tipul lucrarii pe care o avem de realizat.

Granulatia, adica marimea materialelor care sunt proiectate de jetul sub presiune asupra piesei in lucru difera si inclusiv presiunea cu care se aplica jetul este controlata in functie de necesitati si rezultatul care se doreste obtinut. Prin urmare puteti sa fiti convinsi ca solicitand un serviciu profesional de sablare auto, caroseria, sau doar piesele pe care le dati in grija personalului nostru nu vor suferi niciun fel de deteriorari si va vor fi returnate exact asa cum au parasit linia de productie inainte sa fie incarcate si protejate cu staturi de vopsea si/sau lac.

Practic in acest moment sunteti deja mult mai aproape de finalizarea obiectivului pe care vi l-ati propus pentru ca oricand suntem pregatiti sa va oferim consultanta si un serviciu impecabil, rapid si ieftin de sablare auto.