Reconditionari auto cu sablare profesionala jante

BUCURESTI - 5 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie, Social, Logistica/Transport

Pentru pasionatii de reconditionari auto serviciul de sablare profesionala jante reprezinta un ajutor nepretuit pentru readucerea la un nivel superior a intregului aspect al automobilului.

N
SpalariGrele: sablare profesionista jante

SpalariGrele: sablare profesionista jante

 Serviciul de sablare profesionala jante oferit intruneste toate conditiile de protectie a mediului pentru ca materialele si utilajele care sunt folosite se incadreaza si respecta toate normele de mediu. 

Reprezentant SpalariGrele

Este stiut faptul ca o astfel de manopera este extrem de dificil de realizat in conditii improprii, in propriul garaj sau cu ajutorul unor echipamente care nu sunt in principiu destinate unor astfel de manevre de curatare in profunzime. Timpul care este de regula alocat pentru curatarea jantelor unui automobil este foarte mare si de cele mai multe ori rezultatele nu sunt dintre cele mai bune.

Orice urma de murdarie sau desprinderea incompleta a straturilor de grund, vopsea sau lac care au fost imprimate pe jante au ca urmare nereusita completa a refacerii si finalizarii procedurii de reconditionare. Cei care practica astfel de operatiuni stiu cat de greu este sa indepartezi un strat de vopsea de pe janta care a fost impregnat in camp electrostatic. La fel de dificila este procedura de indepartare a punctelor sau zonelor mai mari atinse de rugina. Sunt unghiuri aproape imposibile de atacat cu ajutorul unor dispozitive mecanice de slefuit si evident in aceste situatii sigura posibilitate de curatare este cea manuala care devine o provocare greu de depasit. In aceeasi masura puteti avea de-a face cu zgarieturi pe suprafata jantei si care practic printr-un procedeu obisnuit nu se pot indeparta.

Prin sablare profesionala jante, daca zgarieturile nu sunt profunde, se va putea optine o suprafata perfect neteda, fara vreo urma vizibila, luciul metalic al jantei fiind perfect definit. Fie ca aveti jante din tabla, sau jante din aliaj, nu va exista niciun impediment pentru aducerea lor la o stare perfecta de curatare, gata pentru a fi revopsite si protejate cu lacuri speciale.

Prin urmare ajutorul pe care il veti putea primi la solicitarea unui serviciu de sablare profesionala jante va poate aduce multe satisfactii si in primul rand un rezultat profesionist in cadrul reconditionarii incepute, la care daca adaugam timpul salvat pentru alte operatiuni pe care le aveti de facut, atunci este limpede ca aceasta este cea mai rentabila solutie.

Punand in balanta si faptul ca nu veti mai avea de suferit de pe urma murdariei si inhalarii de pulberi rezultate in urma reconditionarii in regie proprie, va puteti gandi deja la ce culoare veti folosi cand veti vopsi jentile deja curatate prin procedura de sablare profesionala jante. Trebuie sa tineti cont ca serviciul se refera doar la partea de curatare prin sabalare si nu asigura vopsirea si lacuirea jentilor prelucrate.

In ceea ce privesc costurile pentru aceasta operatiune ele sunt cotate la 30 de lei + TVA pentru fiecare janta prelucrata. Chiar daca nu aveti domiciliul in locatitatea in care se afla sediul si atelierul de sablare profesionala jante, puteti apela fara niciun fel de problema la un curier rapid care va transporta tur/retur jantele pentru a fi reconditionate prin sablare.

Manopera in cauza poate crea prejudicii mediului inconjurator atunci cand este realizata in spatii si cu materiale nespecifice si cu atat mai mult poate afecta sanatatea celor care incearca reconditionari neprofesionale. Este important sa stiti ca serviciul de sablare profesionala jante oferit intruneste toate conditiile de protectie a mediului pentru ca materialele si utilajele care sunt folosite se incadreaza si respecta toate normele de mediu, inclusiv cerinta de a fi biodegradabile.

Consideram acum ca odata cu aceste informatii noi despre posibilitatea optarii pentru un serviciu de sablare profesionala jante veti avea mai mult spor in pasiunea pe care o aveti pentru restaurarea unui automobil si in mod implicit veti contribui la mentinerea unui mediu ambiental curat, aparat de pulberi in suspensie si materiale nondegradabile care il pot pune in pericol