Sa ne monitorizam singuri sanatatea cu produse tehnico medicale

BUCURESTI - 10 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Farmaceutic

Multe produse tehnico medicale au devenit accesibile pentru oricare dintre noi si le putem gasi cu usurinta intr-un centru specializat cum ar fi o farmacie Timisoara. Cu siguranta ca este indicat sa cumparati doar dintr-o locatie sigura orice tip de produse tehnico medicale pentru ca veti beneficia in primul rand de garantia pentru produsul achizitionat si nu in ultimul rand veti primi un produs certificat de ministerul de resort si cel metrologic.

Cum spuneam avem la dispozitie o serie de produse tehnico medicale extrem de utile pentru toti membrii familiei, de la cei mai mici, pana la bunicii nostri de care trebuie sa avem grija in egala masura. Si noi cei mai tineri trebuie sa ne protejam si putem sa ne obisnuim ca periodic sa aflam care este nivelul tensiunii arteriale cu ajutorul unui tensiometru electronic de brat.

http://www.youtube.com/watch?v=pkq4dEDT0UM&feature=youtu.be

Pentru copii, in nicio casa nu trebuie sa lipseasca un termometru digital, care reuseste intr-un timp extrem de scurt sa arate temperatura corpului copilului si sa ne previna in ceea ce priveste starea sa de sanatate. Pentru adultii care au probleme legate de disfunctii ale pancreasului, din gama de produse tehnico medicale extrem de necesare este alegerea unui glocometru care previne prin indicatiile rapide si sigure pe care le ofera instalarea unei crize de hiperglicemie, oferind astfel ragaz pacientului sa-si administreze la timp medicatia recomandata de catre medic.

Sigur ca nu intotdeauna stim cum sa alegem aceste produse tehnico medicale, insa cu putina atentie si indrumarea pesonalului dintr-o farmacie Timisoara vom putea cumpara un produs de calitate si mai ales util. In plus, am aflat de la personalul care se ocupa cu indrumarea clientilor in cumpararea acestor produse tehnico medicale ca: „Multi dintre clientii nostri sunt atrasi in a cumpara cel mai scump produs, insa nu intotdeauna este necesar acest lucru. Daca ni se va spune exact pentru ce varsta si ce grad de afectiune al pacientului este solicitat unul dintre aceste produse tehnico medicale cu siguranta vom indruma in consecinta”.

Prin urmare sfatul pe care l-am primit si pe care tocmai vi l-am spus este extrem de util, pentru ca sunt situatii cand nu este necesar cel mai performant tensiometru digital existent pe raft, cand pentru o monitorizare lunara, spre exemplu, este suficient unul dintre aceste produse tehnico medicale care sa ofere functiile minime pentru acest tip de aparat medical individual.

Cu siguranta ca altfel stau lucrurile atunci cand avem nevoie de o monitorizare zilnica a unui pacient cardiac, cand mai multi parametrii speficifici sunt de notat, sau chiar de stocat in memoria acestui tip de produse tehnico medicale, pentru a putea fi interpretate ulterior de catre medicul curant.

Prin urmare alegeti cu atentie si cumparati asa cum spuneam doar din magazine specializate care ofera produse tehnico medicale, in special din farmacii sau alte asemenea firme de profil. Calitatea este esentiala atunci cand vine vorba despre acest tip de produse.