Traditie si recompense prin oferirea de Cosuri Cadou cu ocazia Sarbatorilor Pascale

BUCURESTI - 8 aprilie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Retail

Boutiquecadeaux.ro are in oferta o gama variata de cosuri cadou destinate firmelor si companiilor, cat si persoanelor care doresc sa le ofere o surpriza celor dragi.

Cadouri Paste

Cadouri Paste

 Practica arata ca un salariu, oricat de motivant ar fi, nu va inlocui niciodata cadourile si bonusurile primite de la superiori, pentru ca acestea sunt semnul recunoasterii muncii depuse si reprezinta un puternic stimulent pentru a creste productivitatea.  

General Manager - Boutiquecadeaux.ro

Realitatea muncii in echipa este legata in special de performanta realizarii unor lucrari sau proiecte de anvergura. Un manager preocupat de acest lucru acorda cel putin de doua ori pe an recompense angajatilor, una dintre cele mai creative idei fiind oferirea unor cosuri cadou.

Este o practica care aduce in primul rand un aport de solidaritate si apropiere intre conducerea oricarei firme si angajatii sai.  Recompensele periodice, inclusiv  primirea unor  cosuri cadou , vor ajuta la cresterea performantelor angajatilor si va vor ajuta sa creati un mediu de lucru armonios, prin oferirea acestor cadouri de Paste. Daca doriti sa va motivati angajatii si sa le obtineti loialitatea, atunci aceasta este una dintre metodele optime de a aborda colaborarea cu cei care va sunt in subordine. 

Practica pozitiva a managerilor de a consolida si armoniza un colectiv se poate extinde si dincolo de a oferi un cos cadou doar cu ocazia sarbatorilor oficiale. Se poate merge pe ideea de a oferi  cadouri  chiar si cu prilejul zilei de nastere a angajatilor. Si acest lucru va conduce in mod clar si direct catre o atitudine pozitiva si relaxata, si catre o colaborare optima, pentru ca angajatul simte implicarea afectiva pe care o primeste din partea conducerii, prin primirea unor cosuri cadou sau a altor bonusuri.

Daca va aflati in postura unui manager cu mai putina experienta, ati putea crede ca aceasta metoda de a recompensa angajatii prin cosuri cadou este costisitoare pentru firma si ca, in mod firesc, salariul pe care l-ati negociat cu angajatul este suficient pentru motivarea sa.

Practica arata ca un salariu, oricat de motivant ar fi, nu va inlocui niciodata cadourile si bonusurile primite de la superiori, pentru ca acestea sunt semnul recunoasterii muncii depuse si reprezinta un puternic stimulent pentru a creste productivitatea. 

Prin urmare orice manager trebuie sa inteleaga ca toate costurile cu aceste cosuri cadou acordate angajatilor, fie ca sunt cosuri martie sau cosuri craciun, ori daruite cu alte prilejuri, vor aduce un plus de profit care provine din munca mai sustinuta, mai atenta, mai productiva a intregului personal. Prin urmare „investitia” este benefica, utila si mai ales generatoare de productivitate.

Boutiquecadeaux.ro vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra si va propune o gama larga de cadouri cosuri  pentru companii. Plasati comanda pe site-ul nostru si in cel mai scurt timp cosurile solicitate vor si ambalate elegant si vor fi livrate catre destinatari.

Pentru mai multe detalii, verificati oferta noastra accesand site-ul www.boutiquecadeaux.ro. 

Contactati-ne la nr. de telefon 0737.212.718.