Unde gasim cele mai sigure produse pentru mamici

BUCURESTI - 13 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Farmaceutic

Produse pentru mamici se incadreaza fara indoiala in categoria de marfa pentru care trebuie sa acordam o grija speciala, mai ales atunci cand acestea sunt produse special sa intre in contact direct cu bebelusul nou nascut.

produse pentru mamici

produse pentru mamici

 Cele mai bune produse pentru mamici sunt disponibile online pe site-ul Farmaciei Atena, la adresa: http://farmacia-atena.ro/ 

Farmacia Atena

Exista pe piata o gama variata de accesorii care sunt catalogate ca produse pentru mamici si care sunt extrem de utile imediat dupa ce mamica a nascut si se afla in perioada de alaptare a copilului. Din acest motiv oricare dintre aceste produse pentru mamici trebuie sa cumuleze, in primul rand, acceptul de punere in vanzare dat de catre autoritatea de profil medicala si sa fie complet sigure din punct de vedere al contactului direct pe care il vor avea cu bebelusii.

Singura si cea mai directa modalitate de a intra in posesia unor astfel de produse pentru mamici autentice si extrem de utile in ajutorul pe care il ofera mai ales atunci cand exista mici probleme in legatura cu alaptarea, este ca ele sa fie cumparate doar dintr-o farmacie Timisoara autorizata si care are autorizatia de a pune in vazare aceste tipuri de produse pentru mamici.

Gama variata de produse pentru mamici ofera de la utila pompa de san, la diferite protectii din latex speciale pentru protectia sanului si pana la diferite creme sau produse care declanseaza sau reinstaleaza lactatia, toate fiind in masura sa ofere cat mai mult confort si siguranta pentru primele saptamani de dupa nastere, in primul rand copilului si simultan mamicii.

Am fost la o farmacie Timisoara sa intrebam in amanunt despre calitatea si mai ales siguranta acestor produse si am aflat, aratanduni-se chiar documentele, ca: „Toate produsele pe care le comercializam in gama produse pentru mamici, sunt autorizate de ministerul de resort si detin certificate de autenticitate si buna utilizare. Recomandam oricarei tinere mamici sa foloseasca, daca este necesar, doar produse cumparate din centre de profil autorizate, nicidecum din magazine cu produse de larg consum”.

Cu siguranta ca este un sfat pe care trebuie sa-l puneti pe primul plan, pentru ca atunci cand vine vorba despre produse pentru mamici care intra in contact direct, sau indirect, cu copilul nou nascut trebuie sa fie perfecte si sigure din toate punctele de vedere.

Mai mult decat atat, veti avea sansa sa utilizati produse de calitate care va vor usura semnificativ perioada cea mai dificila din cresterea unui copil, ramand loc si timp pentru dumneavoastra ca mamica, in special din punct de vedere emotional, pentru ca in mod cert cu ajutorul unor produse pentru mamici utile si calitative stresul va fi mereu departe de dumneavoastra, lucru care este foarte important mai ales atunci cand alaptati.