Va doriti un Fotograf Nunta Brasov? Cornel Zavoianu surprinde Momentele Magice de la Nunta dvs.!

Brasov - 31 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Retail

Ma numesc Cornel Zavoianu si nu sunt fotograful dumneavoastra obisnuit. Fotografia imi este mai mult decat un hobby: este meseria mea. Intr-un cuvant, sunt un fotograf nunta profesionist, asa ca va provoc sa imi puneti abilitatile la incercare, la nunta dumneavoastra.

 Ziua nuntii este unul dintre cele mai importante momente din viata oricarei persoane si fiecare isi doreste ramana cu amintiri frumoase si fotografii care sa le puna in valoare trasaturile, surprinzand acele momente care nu se vor mai repeta. Imaginati-va ca timpul s-a oprit la momentul perfect! Alegeti serviciile foto nunta Brasov - Cornel Zavoianu! 

Administrator fotograf-profesionist.eu

Ma numesc Cornel Zavoianu si nu sunt fotograful dumneavoastra obisnuit. Fotografia imi este mai mult decat un hobby: este meseria mea. Intr-un cuvant, sunt un fotograf nunta profesionist, asa ca va provoc sa imi puneti abilitatile la incercare, la nunta dumneavoastra.

Ce va pot oferi:

Experienta relevanta. In ultimii 5 ani, am avut ocazia sa ma ocup de importante proiecte de fotografie: nunti, portrete, fotografii in studio, peisaje sau modelling. Unul dintre cele mai importante proiecte la care am participat a fost Fashion Brazil 2009, un eveniment de modelling in care am lucrat cu 25 de fotomodele de top din Brazilia.

Tot in Brazilia, am participat ca fotograf nunti la peste 60 de cununii si petreceri si am capatat foarte multa experienta in fotografia de nunta. Puteti sa fiti siguri ca voi surprinde cele mai importante, emotionante ori amuzante momente de la nunta dumneavoastra.

Ati auzit de White Sensations? Este cel mai mare spectacol de dance din lume, iar in 2013 White Sensations a venit si in Romania, la Romexo. Iata cateva fotografii de la acest spectacol, pe care le-am realizat in calitate de fotograf oficial al evenimentului:

http://fotograf-profesionist.eu/portofoliu/?categorie=evenimente .

In plus, sunt fotograful celor mai tari cluburi din Brasov: Sofa, Vintage, Goha, Times Pub, Downtown, Cham cham etc.

Ziua nuntii este unul dintre cele mai importante momente din viata oricarei persoane si fiecare isi doreste ramana cu amintiri frumoase si fotografii care sa le puna in valoare trasaturile, surprinzand acele momente care nu se vor mai repeta. Imaginati-va ca timpul s-a oprit la momentul perfect! Alegeti serviciile foto nunta Brasov -  Cornel Zavoianu!

Daca va doriti un fotograf nunta Brasov profesionist, ingenios si simpatic, cautati-ma la:

Tel.: 0723 666 589/ 0747 404 756

Email: scan_bv@yahoo.com

www.fotograf-profesionist.eu