Boem Club, o initiativa unica in Bucuresti

BUCURESTI - 7 decembrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Acest club este o initiativa culturala a unor iubitori de arte care isi propun sa asigure un loc unde amatorii de arta in general si de muzica in particular sa se intalneasca si sa poata aprofunda sau sa fie initiati in arta cantatului la un instrument.


Boem Club, o initiativa culturala unica in Bucuresti

Boem Club si-a inceput activitatea in luna decembrie a acestui an, in zona pietei Alba Iulia in Bucuresti.
Am creat un loc unde muzica sa fie la ea acasa si ii uram bun venit oricarui participant care doreste sa dobandeasca deprinderile primare, intermediare sau avansate in sfera artei muzicii.

Boem Club se adreseaza tuturor amatorilor de muzica indiferent de varsta sau cunostintele muzicale pe care la au aceastia, cu aceeasi bunavointa, rabdare, prietenie, responsabilitate si respect.

Acesta idee a pornit din dorinta de a oferi tuturor celor care vor sa invete sa cante la un instrument, posibilitatea de a face acest lucru intr-un cadru organizat si prietenos, chiar daca sunt incepatori sau nu isi desfasoara activitatea de zi cu zi in domeniul muzical. Aspiram in timpul cel mai scurt spre o dezvoltare creativa, astfel incat sa va putem oferi si alte cursuri interesante in domeniul artelor.
Despre CRID ARTS&ENTERTAINMENT

Http://www.boemclub.ro
Cristina Ionescu
Boem Club
cristina.ionescu@boemclub.ro
www.boemclub.ro
cristina.ionescu@boemclub.ro