Preselectia pentru acordarea burselor "Mici interpreti"

Locul desfasurarii: sediul Boem Club

Organizator: Boem Club

Preselectia pentru acordarea burselor

Sambata, 31 iulie, Boem Club va organiza la sediul clubului preselectia intitulata « Mici interpreti», in vederea acordarii unor burse de studiu in domeniul muzicii. La aceasta preselectie sunt asteptati sa participe toti copiii care considera ca au aptitudini muzicale dar nu au mai luat lectii de muzica pana acum, dar isi doresc sa invete sa cante la pian, chitara, voce, vioara sau violoncel.

Bursele constau in lectii de muzica graduite in cadrul clubului pe durata unui an de zile, bursierii avand posibilitatea sa lucreze in aceasta perioada cu profesionisti in muzica, profesori absolventi de conservator cu experienta in predare.

Totodata, cei care vor fi selectati bursieri in cadrul Boem Club, vor avea posibilitatea sa participe la spectacolele Boem Club, in calitate de interpreti.

Preselectia face parte din campania cultural-educationala « Si tu poti canta ! » initiata in luna mai de Boem Club, primul club de muzica ce isi propune sa aduca muzica mai aproape de cei carora le place arta in mod deosebit, dar din diferite motive nu au participat pana acum la crearea ei.

Campania « Si tu poti canta ! » este formata dintr-un sir de spectacole si lectii deschise despre interpretarea muzicalã vocalã sau la diferite instrumente, care se vor desfasura pe parcursul acestui an in diferite locatii din Bucuresti.

« Multumim pe aceasta cale tuturor celor care ne ajuta sa facem cunoscuta organizarea acestei preselectii, astfel incat informatia despre aceasta initiativa sa ajunga la cat mai multi copii si parinti care sa poata participa in cadrul ei. Preselectia face parte din componenta de CSR a companiei si prin intermediul ei, alaturi de alte initiative aflate in desfasurare sau in stadiu de proiect, ne propunem sa implicam in sfera artelor cat mai multi copii talentati.» Claudia Atanasoae, General Manager, Boem Club

Bucureşti, 06 iulie 2010

Persoanã de contact pentru detalii, parteneriate media si inscrieri: Ana IACOB, Office Manager ana.iacob@boemclub.ro;

Despre CRID ARTS&ENTERTAINMENT

------------
Despre Boem Club (www.boemclub.ro)

Boem Club este o initiativa privata a unor iubitori de arte care isi propun sa asigure un loc unde amatorii de arta in general si de muzica in particular sa se intalneasca si sa poata aprofunda sau sa fie initiati in arta cantatului la un instrument. Am creat un loc unde muzica sa fie la ea acasa si ii uram bun venit oricarui participant care doreste sa dobandeasca deprinderile primare, intermediare sau avansate in sfera artei muzicii.
Boem Club se adreseaza tuturor amatorilor de muzica indiferent de varsta sau cunostintele muzicale pe care la au aceastia, cu aceeasi bunavointa, rabdare, prietenie, responsabilitate si respect.

Participare: Intrare libera