1 AN de Cristallini cu surprize pentru cliente

BUCURESTI - 4 mai 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle

Magazinul online Cristallini, lider pe segmentul rochiilor de seara, implineste astazi 1 an de la deschidere si vine in intampinarea clientelor cu 3 mari surprize.

1 AN de Cristallini cu surprize pentru cliente
  Am dorit sa sarbatorim primul an de activitate cu noi surprize placute pentru clientele noastre, asa ca am inaugurat un nou showroom intr-o zona mult mai accesibila, am redefinit si organizat mai bine magazinul online pentru a fi mai usor de utilizat. Totodata cu ocazia acestui eveniment aducem noi modele de rochii pentru clientele noastre la preturi mult mai accesibile.

Alina Orzan, CEO Cristallini

Clientele magazinului Cristallini Boutique sunt asteptate la noul showroom situat pe Splaiul Unirii nr.108 unde pot proba cele mai noi modele de rochii de seara, rochii cocktail si couture dar totodata pot sa se bucure de toata atentia noastra intr-un nou cadru.

O data cu acest eveniment am lansat si noul magazin online care poate fi vizitat la adresa www.cristallini.ro, aici vizitatoarele pot comanda online rochia preferata sau pot sa se programeze pentru a le proba la showroom.

Totodata in magazinul online Cristallini vizitatoarele pot vedea zilnic cele mai noi colectii de rochii sau pot sa faca o precomanda pentru rochiile care nu se afla inca pe stoc.

In showroom se regasesc rochii de colectie pentru doamnele si domnisoarele care vor sa se simta deosebit si sa atraga privirile asupra lor la evenimentele la care participa.

Despre Cristallini Boutique

Cristallini Boutique este un magazin multibrand, importator si distribuitor autorizat care pune la dispozitia doamnelor si domnisoarelor rochii de seara, rochii de ocazie, rochii de mireasa, rochii de cocktail , rochii de club, incaltaminte eleganta si accesorii pentru evenimente si momente speciale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cristallini-boutique/1-an-de-cristallini-cu-surprize-pentru-cliente