Cruises in Dracula’s Land

BUCURESTI - 6 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sport, Stiinta / Cercetare, Turism

In perioada 9-11 martie Croaziere.net va organiza la Brasov a IV a editie a seminarului international Cruises in Dracula’s Land, seminar dedicat agentiilor de turism partenere, menit sa ofere agentilor de turism toate informatiile necesare unei promovari si vanzari profesioniste a produsului turistic croaziera. Organizat in colaborare cu Facultatea de Turism Brasov si beneficiind de participarea unor nume de referinta din industria mondiala a croazierelor, seminarul a adunat si anul acesta 92 de agenti de turism din intreaga tara dar si jurnalisti din media romaneasca de profil.

In perioada 9-11 martie Croaziere.net va organiza la Brasov a IV a editie a seminarului international Cruises  in Dracula’s Land, seminar dedicat agentiilor de turism partenere, menit sa ofere agentilor de turism toate informatiile necesare unei promovari si vanzari profesioniste a produsului turistic croaziera. Organizat in colaborare cu Facultatea de Turism Brasov si beneficiind de participarea unor nume de referinta din industria mondiala a croazierelor, seminarul a adunat si anul acesta 92 de agenti de turism din intreaga tara  dar si jurnalisti din media romaneasca de profil.Ajuns la a IV a editie anuala, seminarul si-a castigat un loc binemeritat ca actiune  de informare, documentare si formare profesionala de specialitate, fiind in acest sens si singurul eveniment de acest gen organizat integral de o agentie de turism privata.Programul detaliat al manifestarii precum si lista celor ce vor conferentia la eveniment sunt redate condensat in cele ce urmeaza, iar informatiile in extenso pot fi accesate urmand link-ul : http://www.croaziere.net/blog/program-training-cruises-in-draculas-land-iv/

09.03.2012 – VINERI

15:00 – 18:30 (Facultatea de Turism)

Prezentare echipei “Croaziere.net” si datele de contact pentru fiecare reprezentant in parteFiecare participant/a se va prezenta si agentia pe care o reprezinta.Prezentare generala asupra croazierelor, istoric, destinatii, specializari, targetare, strategii de marketing, strategii de vanzare, promovare, termeni tehnici, etc.

19:00  (Hotel Pantex)

Welcome Cocktail oferit din partea Croaziere.net la hotelul Pantex, dupa care cei ce doresc pot sa ramana la restaurant la hotel sau vom iesi intr-un club in Brasov.

10.03.2012 – SAMBATA

09:00-10:00 (Facultatea de Turism)

Dl. Gruia Romulus, decanul Facultatii de Turism si Alimentatie va va ura un calduros “Bun Venit” la acest training organizat in parteneriat cu Facultatea de Turism.

10:00 – 11:00 (Facultatea de Turism)

Dna. Chiara Brambilla, reprezentant Carnival Cruise Line pentru pietele Europene, va sustine o prezentare despre produsele Carnival Cruise Line, segmentarea pietei, adresabilitate, tehnici de vanzare, produse, flota, itinerarii si mai ales despre cele 2 vase din Europa de anul acesta.

11:00 – 11:20

Coffee Break

11:30 – 12:30

Dl. Giovanni Ponticelli, reprezentant MSC Cruises pentru pietele din Europa de Est,  va sustine o prezentare despre produsele MSC Cruises, segmentarea pietei, adresabilitate, tehnici de vanzare, produse, flota, itinerarii si despre noul vas de croaziera ce urmeaza a fi lansat – MSC Divina.

12:30 – 13:30

Pauza de masa

13:30 – 15:30

Dl. Bernie Blomquist (manager in dezvoltarea training-urilor la CLIA) va sustine seminarul Doing it Your Way, Standing up to the Challenge si va va oferi o priveliste asupra industriei croazierelor din 2012. Va va explica ce inseamna CLIA, ce avantaje si beneficii ofera in dezvoltarea profesionala.

15:30 – 15:50

Coffee Break

16:00 – 19:00

Echipa Croaziere.net va va prezenta fiecare linie de croaziera ce o are in portofoliu (Norwegian Cruise Line, Pullmantur Cruises, Costa Cruises, Princess Cruise Line, Holland America Line, Windstar Cruises, Cunard Line, Royal Caribbean Cruise Line, Azamara Club Cruises, Celebrity Cruises, Hurtigruten).

19:30 (Hotel Pantex)

Cina festiva oferita de Croaziere.net in incinta hotelului Pantex dupa care vom putea sa ne continua petrecerea in discoteca hotelului sau intr-un club din centrul orasului Brasov, in functie de preferintele fiecaruia.

11.03.2012 – DUMINICA

09:00 – 12:00

Continuam cu prezentarile liniilor de croaziera. Prezentarea sistemului de disponibilitati si tarife din cadrul site-ului

www.croaziere.net

.

Ne pregatim de plecare spre casa sa punem in practica toate notiunile explicate la training si sa atragem cat mai multi clienti si cat mai multe vanzari J

Nu sunt incluse: cazarea pe durata evenimentului, mesele in afara de cina festiva si alte cheltuieli personale.

Despre Croaziere.net

Croaziere.net by Office Travel, agentie - lider pe piata croazierelor din Romania a fost Infiintata in 2005 la Cluj Napoca ca agentie specializata in promovarea si vanzarea croazierelor in piata romaneasca. Agentia a devenit in scurt timp un nume de referinta in materie. Agentia este partenera directa a peste 20 linii de croaziera celebre (Carnival Cruise Line, Holland America Line, Norwegian Cruise Line, MSC Cruises, Pullmantur Cruises, Cunard, Windstar Cruises, P & O Cruises, Star Cruises, Royal Caribbean International, Azamara Club Cruises, Celebrity Cruises, Costa Cruises, Hurtigruten, Yachts of Seabourn, Princess Cruises, Easy Cruise, Regent Seven Seas Cruise Line, AMA Waterways, Luftner Cruises, Oceania Cruises). Ca recunoastere a seriozitatii si profesionalimului de care da dovada, agentia a fost acreditata de catre Cruise Lines International Association, Association of Cruise Experts, Seatrade si European Cruise Council ca agentie specializata in vanzarea croazierelor, fiind si singura din Romania in acest sens.
De asemenea agentia are inrolati 2 angajati la un Master Profesional de 6 ani (in anul 3 actualmente) la CLIA Academy USA.

Taguri: seminarcroazierenetcroazierecruisedraculaland
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/croaziere-net/cruises-in-draculas-land