Norman lansează un nou produs proactiv pentru companii si organizatii

BUCURESTI - 26 mai 2009

Comunicat tip General in IT&C

Norman ASA, lider în inovaţiile de produse software, antimalware şi soluţii proactive, anunţă prin intermediul reprezentantului în România, CS-SOFTWARE International, lansarea produsului Norman Endpoint Protection, soluţie de securitate de ultimă generaţie pentru companii şi organizaţii. Această soluţie de securitate, puternică şi de neegalat, utilizează tehnologiile Norman DNA Matching, Norman Exploit Detection şi Norman Sandbox®, cele mai recunoscute tehnologii proactive pentru protecţia securităţii datelor.

Lansarea produsului Norman Endpoint Protection reprezintă o adevărată schimbare în modul în care organizaţiile pot fi protejate proactiv împotriva atacurilor programelor malware. Norman Endpoint Protection va veghea asupra datelor clienţilor, a infrastructurii de zi cu zi, a fluxului de malware şi a numeroaselor atacuri cibernetice.

Noul produs Norman Endpoint Protection este special dezvoltat pentru a satisface cerinţele de securitate ale întreprinderilor care necesită o soluţie completă dar rapidă de a instala, a distribui şi a administra securitatea infrastructurii IT.

Norman Endpoint Protection este proiectat pentru a avea performanţe ridicate şi a optimiza resursele sistemului, precum şi pentru a lăsa utilizatorii să-şi desfăşoare activitatea obişnuită. Opţiunile de configurare ale produsului îi permit administratorului să seteze nivelul de risc în funcţie de natura infrastructurii societăţii şi să primească atenţionări şi alarme importante.

Consola de administrare inclusă în produsul Norman Endpoint Manager este folosită pentru a administra securitatea infrastructurii IT. Acestă consolă puternică de administrare, controlează şi administrează securitatea la nivel de utilizator, dar are şi o interfaţă web de raportare uşor de folosit şi o tehnologie unică de analiză. Aceasta se realizează prin clientul-antimalware inteligent (instalat pe servere, calculatoare desktop şi mobile) şi prin module de protecţie proactivă antimalware. O componentă specială (sniffing) caută în reţea pentru a detecta şi raporta dispozitivele noi şi necunoscute din infrastructura IT.

Datorita motorului puternic al produsului Norman Endpoint Manager, clientul pentru calculatoare este foarte uşor de distribuit în infrastructura beneficiarului. Modulul pentru setări permite administratorului să păstreze nivelul de securitate pe care îl doreşte pe grupuri de clienţi. Bara de stare indică nivelul de risc al securităţii reţelei în timp real şi poate fi observat cu uşurinţă de administrator. Cu produsul Norman Endpoint Protection organizaţiile pot avea încredere în securitatea reţelei lor şi se pot concentra asupra muncii.

\'Compania Norman este mândră că poate lansa noul produs Norman Endpoint Protection. Faptul că am ţinut cont de nevoile de securitate ale clienţilor şi partenerilor noştri a fost un ajutor foarte important în dezvoltarea produsului Norman Endpoint Protection”, spune Trygve Aasland, preşedinte şi CEO, Norman ASA. \'Noi credem în abilităţile proactive ale Norman Endpoint Protection şi în uşurinţa instalării şi administrării produsului, iar acest lucru va fi extrem de important pentru clienţii noştri.\'

\'Partenerii şi managerii IT ne-au cerut soluţii de securitate eficiente pentru a ne proteja împotriva malwareului. Departamentele IT au nevoie de un nivel ridicat de protecţie într-un pachet care să fie uşor de implementat şi gestionat, şi care necesită resurse minime – acesta este produsul Norman Endpoint Protection\', spune Francois Tschachtli, VP Sales, Norman ASA.

Norman Endpoint Protection – caracteristici şi beneficii:
• Tehnologia asigură protecţia proactivă împotriva ameninţărilor necunoscute ca virusi, viermi, troieni, spyware, adware, bots, zero-day threats şi rootkits;
• Uşor de administrat, cu bară de stare pentru nivelul securităţii din reţea;
• Uşor de implementat şi configurat;
• Un modul puternic de gestionare a politicilor de securitate;
• Descoperirea de dispozitive noi şi necunoscute cu ajutorul tehnologiei \'sniffer\';
• Funcţionalitate de curăţare complexă;
•Tehnologie proactivă de neegalat şi anume: Norman Sandbox®, Norman DNA Matching şi Norman Exploit Detection;
• Network Admission Control (NAC);
• Suport pentru alte sisteme de management, prin email, SNMP, SMS, Syslog sau Eventlog.

Despre CS-SOFTWARE International SRL

Reprezentantul Norman pentru Romania este firma CS-SOFTWARE International, responsabilă cu distribuţia produselor şi suportul tehnic non-stop acordat clienţilor finali. Pentru detalii ne puteţi contacta la tel: (021) 450.39.49, email: gabriel@css.ro sau website: www.norman.ro.
Gabriel Ciobotaru
0722-25.22.11
gabriel@css.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cs-software-international-srl/norman-lanseaza-un-nou-produs-proactiv-pentru-companii-si-organizatii