Zilele ClubFord 2010 - Cea mai lunga coloana Ford - Peste 350 fani Ford adunati la Brasov

BUCURESTI - 26 mai 2010

Comunicat tip General in Auto

Inainte de punerea in aplicare a masurilor de austeritate anuntate de guvern, Valvoline, CSD AUTOMOTIVE GRUP si ClubFord Romania si-au unit fortele pentru a oferi membrilor ClubFord Romania o adevarata intalnire la nivel national, cea mai mare de acest gen din Romania.

Incepand cu hotelul retras inchiriat complet pentru membrii comunitatii, cu petrecerea aniversara de Sambata seara, cu coloana de peste 200 de masini care a defilat prin Brasov si culminand cu zecile de premii date membrilor la show-ul organizat in Parcarea Roman, totul a fost la superlativ si a depasit cu mult o simpla intalnire in parcare.

Sambata a fost prima zi oficiala a intalnirii si s-a incheiat cu o mega petrecere aniversara organizata special pentru membrii comunicatii Club Ford.
Duminica a fost ziua principala: incepand cu ora 12 coloana a defilat prin oras si a revenit ulterior in parcarea Roman unde a avut loc Show-ul Club Ford. S-au organizat numeroase concursuri la care sponsorii CSD GRUP si Valvoline au acordat zeci de premii participantilor veniti din toate colturile tarii si chiar din afara Romaniei, la eveniment participand peste 350 de iubitori ai marcii Ford.

Locuitorii Brasovului au putut admira defiland pe strazile orasului atat ultimul model de Ford, cat si masini cu o vechime de peste 30 de ani, in batalia finala pentru cea mai aratoasa masina inscriindu-se un vechi Ford Mustang in stare perfecta, un Ford Mondeo al anilor '90 modificat radical si un ultimul model de Ford Focus customizat cu mult bun gust de proprietar.

Coloana ClubFord a fost compusa numai din automobile marca Ford, a depasit numarul de 200 de masini si s-a format pentru a fi inregistrata ca'Cea mai lunga coloana de masini de aceeasi marca din Romania'.

Asociaţia ClubFord România multumeste membrilor, jurnalistilor prezenti la eveniment, autoritatilor orasulului Brasov si sponsorilor pentru ajutorul acordat in realizarea evenimentului.

Mai multe detalii si informatii actualizate puteti gasi pe pagina oficiala a evenimentului, www.zileleclubford.ro.

Despre CSD AUTOMOTIVE GRUP

Asociaţia ClubFord România a fost înfiinţată cu scopul de a încuraja utilizarea şi conservarea autovehiculelor Ford în condiţii tehnice corecte. Ca scop secundar, asociaţia va urmări crearea unei comunităţi cât mai mari de proprietari şi utilizatori de vehicule Ford în România.
Persoane de contact:
Ionut STOICA (presedinte Asociatie), telefon: 0745669963
Bogdan Cristian VOICU (secretar Asociatie), telefon: 0722720841

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/csd-automotive-grup/zilele-clubford-2010-cea-mai-lunga-coloana-ford-peste-350-fani-ford-adunati-la-brasov