„Mişcări Alternative” în Sibiu

Locul desfasurarii: Sibiu

Organizator: CTM Amicii Muntilor Sibiu

„Mişcări Alternative” în Sibiu

Clubul de Turism Montan „Amicii Munţilor” Sibiu, cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu şi a Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, organizează în data de  10 Aprilie 2011, pe străzile din Sibiu, a patra ediţie a Marşului Bicicliştilor.

Acţiunea, intitulată „Mişcări Alternative”, are ca scop promovarea bicicletei ca mijloc de transport nepoluant, ca o alternativă la problemele cauzate de un trafic intens. Prin această manifestare, membrii Amicii Munţilor intenţioneză să sensibilizeze conducătorii auto cu privire la existenţa pe drumurile publice a bicicliştilor, în vederea acordării unui respect mai mare colegilor de trafic.

Ediţiile de anii trecuţi s-au bucurat de un real succes în cadrul bicicliştilor, aceştia fiind implicaţi în această acţiune de informare a publicului larg cu privire la avantajele pe care le oferă folosirea  bicicletei, atât din perspectiva infrastructurii oraşului, a protejării mediului, cât şi din perspectiva sănătăţii umane.

 

Marşul va începe la ora 13, din  Piaţa Mică, urmând ca traseul să continue: Turnul Sfatului – Str. Gheorghe Lazăr - B-dul Corneliu Coposu – Piaţa Unirii -  Str. Vasile Milea – Str. Rahova – Bd. Mihai Viteazu – Calea Dumbrăvii - str Bahluiului –  Str. Şcoala de Înot – Str. Justiţiei – B-dul Victoriei – Str. A. Şaguna – Str. Mitropoliei cu sosire în Piaţa Mică.

 

Dorim ca în data de 10 Aprilie toţi locuitorii sibieni să vină şi să parcurgă alături de noi traseul de pe străzile din oraşul nostru.

Confirmare pana la data: 10 April 2011

Participare: Intrare libera