Ce, când, unde, cum? – Cele 4 întrebări esențiale pentru un stand expozitional de succes

BUCURESTI - 12 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Imobiliare

Ca să eviți stresul, frustrarea și nereușita organizării unui stand expozitional de succes, este nevoie să răspunzi celor 4 întrebări din titlu. Să fii pregătit pentru orice este secretul acestei acțiuni. Nimic nu e mai rău decât să ajungi la un târg de profil și să descoperi că ai uitat lucruri, oricât de neînsemnate ar părea că sunt.

expodesk

expodesk

 Secretul constă în a răspunde celor 4 întrebări esențiale pentru un stand expozițional de succes. În primul rând, ce materiale sunt necesare (roll-up, pop-up, steaguri personalizate, expodesk), iar apoi detaliile tehnice.  

Adrian Marinescu, reprezentant Cube Media Solutions

Așa că secretul constă în a răspunde celor 4 întrebări esențiale pentru un stand expozitional de succes. În primul rând, ce materiale sunt necesare (roll-up, pop-up, steaguri personalizate, expodesk), iar apoi detaliile tehnice. 

Ce materiale îmi lipsesc?

Fă o listă cu următoarele 4 secțiuni:

A. Ce sisteme expoziționale îmi trebuie ( roll-up , pop-up, steaguri personalizate, expodesk )?

B. Am nevoie de permis de parcare și liberă trecere?

C. De ce unelte am nevoie?

D. Cu ce transport toate materialele necesare?

 

Când trebuie să ajung?

Împarte și această secțiune în 4:

A. La ce oră trebuie să fie gata instalat acel stand expozitional pe care îl reprezinți?

B. La ce oră va trebui dezinstalat?

C. La ce oră începe și se termină evenimentul?

D. Cât timp îți trebuie să ajungi la locație?

 

Unde trebuie să ajung?

Acest pas ar trebui să fie simplu. Trebuie să știi unde trebuie să transporți un stand expozitional și să o faci la timp. E suficient să cunoști numele străzii și al locației unde are loc evenimentul. Iar dacă ai și un număr de telefon al unuia dintre organizatori totul devine mult mai ușor. Încarci toate sistemele necesare (roll-up, pop-up, steaguri personalizate, expodesk) și le transporți la eveniment.

 

Cum organizezi un stand expozitional de succes?

La prima vedere, este o întrebare care sună stupid. Dar este nevoie să știi dacă te poți descurca singur sau ai nevoie de încă una sau două persoane care să te ajute. Să pui pe picioare un stand expozitional nu este întotdeauna cel mai simplu lucru din univers. Un roll-up poate fi montat de o singură persoană, la fel steagurile și expodesk-ul, dar pentru montarea unui pop-up ar fi necesare două persoane.