Cheia catre succes si frumusete prin cosmetice de calitate

BUCURESTI - 10 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

Cheia catre succes si frumusete prin cosmetice de calitate

Gratie popularitatii crescute in randul populatiei feminine, Cupio se afla in aceasta perioada in plina dezvoltare. Unul dintre factorii de succes este includerea in portofoliul de produse comercializate pe site si in magazine a unor cosmetice Cupio  de calitate incontestabila, disponibile la preturi corecte.

Cupio se afla deja in al treilea an de activitate timp in care a devenit unul dintre cel mai importanti furnizori de produse de manichiura profesionala pentru saloanele de profil.

De la lacuri de unghii clasice si pana la oje permanente (gel lacuri), geluri UV sau culori acrilice o mare parte din ceea ce tine de colorarea, pregatirea si ingrijirea unghiilor este disponibila astazi sub brand-ul Cupio.  Pe langa produsele pentru manichiura clasica, Cupio pune la dispozitie echipamente si accesorii indispensabile pentru realizarea unei manichiuri si a unei pedichiuri perfecte (pile, pensule, forfecute, instrumente cuticule, ornamente de unghii etc.).

O alta gama importante de produse din portofoliul Cupio.ro o reprezinta genele false. Fie ca va doriti gene false naturale banda, gene fir cu fir sau chiar sa impresionati la prezentari cu gene fashion, gama Cupio Lash este o gama excelenta pe piata din Romania.

Pentru vara anului 2014, Cupio si-a diversificat foarte mult gama de produse de epilare.

Tinand cont de faptul ca ingrijirea corpului in totalitatea lui este o prioritate pentru sexul feminin, Cupio propune clientelor sale produse de epilare care promit sa lase pielea cat se poate de catifelata, fara sa o agreseze. In gama Cupio ProDepil gasiti produse pentru fiecare etapa a epilarii : rezerve de ceara, aparate de incalzit, benzi, si chiar uleiuri de dupa. Disponibile in kit-uri la preturi avantajoase sau vandute separat, toate aceste produse pentru epilare corespund tuturor normelor din domeniu si sunt extrem de usor de utilizat la domiciliu, fara sa necesite ajutorul unui profesionist din domeniu.

Despre Cupio

Portofoliul de cosmetice profesionale oferite de Cupio evolueaza in acelasi timp cu nevoile clientilor nostri, cu tendintele si inovatiile din domeniu. Suntem mereu pregatiti sa iti oferim toate produsele de ingrijire de care ai nevoie pentru a arata si a te simti minunat in pielea ta, totul la o calitate indiscutabila si la preturi imbatabile. Descopera toata gama noastra de produse pe site-ul oficial www.cupio.ro si alatura-te comunitatii noastre de pe retelele de socializare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cupio-international/cheia-catre-succes-si-frumusete-prin-cosmetice-de-calitate