Cupio a deschis în Iași cel de-al 12-lea magazin din rețeaua națională

Timisoara - 10 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Sâmbătă, 7 septembrie 2019, brandul românesc Cupio a deschis, în Iași, cel de-al 12-lea magazin fizic din România. Produsele profesionale de manichiură, make-up și îngrijire de la Cupio se găsesc de acum și în incinta Iulius Mall Iași.

Magazin Cupio - Iulius Mall Iași

Magazin Cupio - Iulius Mall Iași

Clienții care au pășit pentru prima dată în noul magazin Cupio au fost întâmpinați cu șampanie, brioșe delicioase, dar și cu produse noi lansate de brandul românesc. Surprizele nu s-au oprit aici! Primele 100 de persoane care au făcut cumpărături în valoare de minim 50 de lei, au primit cadouri ce au constat în produse de manichiură și de make-up. 

Magazinul Cupio situat la etajul I din Iulius Mall Iași (Bulevardul Tudor Vladimirescu) este spațios, are un design elegant, respectând astfel conceptul celorlalte magazine din țară. Femeile din regiunea de nord-est a țării găsesc aici cele mai noi și profesionale produse de make-up, manichiură și ingrijire personală.

Surprizele Cupio continuă și în următoarea perioadă! Până la sfârșitul anului 2019, brandul românesc va mai deschide încă trei magazine în orașele Suceava, Cluj și Sibiu. 

În prezent, Cupio deține 12 magazine fizice în 6 orașe din țară: 3 în Timișoara, 4 în București, 2 în Constanța, unul în Cluj, unul în Iași și unul în Arad.

În ceea ce privește magazinul online www.cupio.ro, aici sunt comercializate peste 10.000 de articole si 8 sub-branduri proprii: oje semipermanente – Cupio To Go!, geluri UV – CupioGels, acril- Cupio acryl de Luxe, makeup - Cupio Makeup Pro, produse îngrijire corporală - CupioSpa, lacuri de unghii cu uscare la aer - Cupio in the City, gama epilare - Cupio Pro Epil și genele false - CupioLash. Cele mai vândute produse în cadrul magazinelor Cupio sunt ojele semipermanente, lacurile de unghii și genele false.

Cupio crește și se dezvoltă tot mai frumos cu fiecare an, iar după 7 ani de activitate, este cu siguranță unul din cele mai reprezentative branduri de pe piața cosmeticelor profesionale și produselor de makeup.