Cupio, brandul românesc de cosmetice profesionale, a deschis un nou magazin în București

Timisoara - 16 octombrie 2020

Comunicat tip General in Retail

Brandul românesc de produse cosmetice profesionale , Cupio , a deschis un nou magazin în capitala României.

.

Noul magazin înlocuiește insula pe care Cupio o avea deschisă în Băneasa Mall, astfel că femeile pasionate de frumusețe își pot achiziționa acum produsele preferate de Beauty dintr-un spațiu mult mai mare. De la produse de manichiură, machiaj, epilare și îngrijire, până la consumabile și dotări pentru saloanele de frumusețe – toate aceste categorii de produse pot fi găsite în magazinul Cupio.

Deschiderea noii locații din Băneasa Mall a avut loc pe 23 septembrie și a fost celebrată cu oferte-surpriză și prețuri promoționale pentru clientele care au pășit pentru prima dată în magazinul situat la parter.

Brandul românesc Cupio se dezvoltă în mod continuu, acest lucru fiind confirmat și de faptul că deschiderea magazinului din Băneasa Mall a fost urmată, tot în luna septembrie, de inaugurarea unei noi locații de tip insulă, la Craiova.

Cupio va continua extinderea rețelei sale de magazine până la sfârșitul anului 2020.

În prezent, brandul românesc de cosmetice profesionale deține magazine în București, Timișoara, Cluj, Constanța, Iași, Suceava, Arad, Sibiu, Târgoviște și Craiova, dar și magazinul online www.cupio.ro, unde sunt comercializate peste 10.000 de produse.

Cupio deține și sub-branduri proprii: oje semipermanente – Cupio To Go!, geluri UV – CupioGels, acril- Cupio acryl de Luxe, makeup - Cupio Makeup Pro, produse îngrijire corporală - CupioSpa, lacuri de unghii cu uscare la aer - Cupio in the City, gama epilare - Cupio Pro Epil și genele false - CupioLash.

Fondat în 2011, brandul 100% românesc a devenit un reper important pe piața produselor cosmetice profesionale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cupio-international/cupio-brandul-romanesc-de-cosmetice-profesionale-a-deschis-un-nou-magazin-in-bucuresti