Reduceri la cosmetice de Black Friday pe Cupio.ro!

Timisoara - 26 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Cupio International s-a gandit sa faca o surpriza placuta femeilor si sa participe la Black Friday 2013 cu reduceri la o gama variata de cosmetice ce va vor ajuta sa va completati trusa inainte de sarbatori.

Reduceri la cosmetice de Black Friday pe Cupio.ro!
 « Chiar daca in Romania ziua de Black Friday este vazuta in special ca o zi a reducerilor in zona IT&C, unde in general barbatii sunt targetul, ne-am decis ca in acest an sa facem o surpriza femeilor. Am reusit sa cream o comunitate mare prin intermediul retelelor de socializare si dorim sa o rasplatim prin reduceri majore. Si barbatii pot profita de reducerile de Black Friday pentru cadouri pentru ca nimic nu face mai fericita o femeie decat un set nou de cosmetice.

Raluca Stefanescu, Project Manager Cupio.ro

Black Friday este o sarbatoare a reducerilor ce a fost preluata si serbata in Romania pentru prima data in urma cu doi ani. Cum reducerile au fost considerabile iar vanzarile au batut recorduri inimaginabile si in acest an aproape toate magazinele, indiferent de produsele comercializate, serbeaza Black Friday si va tenteaza cu diverse oferte de care nu aveti parte in nicio alta perioada a anului.

Ce se intampla la Cupio de Black Friday
Cupio International s-a gandit sa faca o surpriza placuta tuturor femeilor si sa participe la Black Friday 2013 cu reduceri la o gama variata de cosmetice ce va vor ajuta sa va completati trusa inainte de sarbatori.
Astfel in aceasta vineri, pe 29 Noiembrie 2013 Cupio va afisa pe site o lista a produselor cu calitatea carora deja v-ati obisnuit, dar reduse cu pana la 50%!
Reducerile vor cuprinde produse profesionale de manichiura, de machiaj, diverse accesorii de care aveti nevoie pentru un look deosebit precum si produse de ingrijire corporala.
Nu ratati Black Friday oferit de Cupio deoarece este singura zi din an in care va puteti cumpara produsele dorite cu discounturi semnificative si, deasemenea, ocazia perfecta pentru a cumpara cadouri celor dragi.

Despre Cupio
Portofoliul de cosmetice profesionale oferite de Cupio evolueaza in acelasi timp cu nevoile clientilor nostri, cu tendintele si inovatiile din domeniu. Suntem mereu pregatiti sa iti oferim toate produsele de ingrijire de care ai nevoie pentru a arata si a te simti minunat in pielea ta, totul la o calitate indiscutabila si la preturi imbatabile. Descopera toata gama noastra de produse pe site-ul oficial www.cupio.ro si alatura-te comunitatii noastre de pe retelele de socializare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cupio-international/reduceri-la-cosmetice-de-black-friday-pe-cupio-ro