CyberGhost lansează prima aplicație ce detectează și protejează automat conexiunile WiFi

BUCURESTI - 2 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Stiinta / Cercetare, Tehnologie, Internet

Live site

CyberGhost prezintă o nouă aplicație pentru iOS ce aduce un set complet de soluții pentru rezolvarea nevoilor utilizatorilor adaptându-se modurilor de întrebuințare specifice.

CyberGhost 6.0 pentru iOS

CyberGhost 6.0 pentru iOS

CyberGhost VPN oferă mai mult decât servicii de criptare a datelor prin adăugarea unor soluții precum accesul la conținut geo-blocat, reducerea costurilor de date mobile, protejarea sferei private in mediul online și securizarea datelor. Utilizatori experimentați cât și cei ce nu dispun de cunoștiințe tehnice avansate pot folosi aplicația fără a întâmpina dificultăți.

CyberGhost 6.0 pentru iOS este prima aplicație cu o technologie unică ce poate detecta și proteja în mod automat conexiunile WiFi. Detecția este integrată în profilul Secure WiFi Hotspot si este singurul profil ce poate fi accesat în mod gratuit după primele 7 zile de test. În prezent, 750.000 de hotspot-uri WiFi sunt folosite de peste 700 de milioane de oameni din întreaga lume. CyberGhost vine în întâmpinarea celor ce doresc să își protejeze datele confidențiale sau să facă tranzacții financiare în timp ce sunt conectați la WiFi. Prin această funcție insolită, problema reconectării la serviciul VPN de fiecare dată când este detectată o nouă rețea, este eliminată.

Un alt profil oferit de noua aplicație CyberGhost pentru iOS este Secured Streaming Profile. Acesta este destinat persoanelor cu acces restricționat la conținut online dar și celor ce călătoresc și doresc să urmărească emisiunile preferate de oriunde din lume. Performanța cât și viteza conexiunilor au fost îmbunătățite pentru pentru a oferi acces la peste 30 de servicii de streaming. Save Money este un alt profil dezvoltat pentru cei ce călătoresc și folosesc date mobile prin serviciile de roaming. Astfel, conținut precum HTML, CSS și JavaScript este comprimat pentru a reduce traficul de date.

Având în vedere că 90% dintre amenințările online sunt propagate prin rețele de reclame malițioase, CyberGhost

a introdus funcții de blocare a reclamelor cât și de eliminare a tentativelor de monitorizare a activității online. Profilul Surf Anonymously include aceste funcții, este optimizat pentru WiFi și rețele mobile și oferă acces rapid la peste 650 de servere din 30 de țări.

“Fiind tot mai des folosite, dispozitivele mobile devin o țintă pentru hackeri sau persoane rău intenționate. Am abordat o strategie mobile-first prin care ne vom concentra eforturile pe dezvoltarea de software pentru platformele mobile. Astfel, am creat un produs iOS inovator ce va revoluționa modul în care este folosită technologia VPN. CyberGhost face primul pas spre transformarea technologiilor de vârf în soluții ușor de folosit”, a declarat Robert Knapp, co-fondator și CEO al CyberGhost VPN.

Ultima versiune CyberGhost 6.0 pentru iOS este disponibilă pe App Store la: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id583009522 Pentru a afla mai multe despre noile funcții și profile, accesați: http://www.cyberghostvpn.com/en_us/cyberghost-for-ios

 

 

 

 

Despre CyberGhost VPN

Despre Cyberghost
Fondat în anul 2011 la București, CyberGhost S.R.L. oferă una dintre cele mai sigure soluții de confidențialitate și securitate online a datelor. Compania contribuie la securizarea și anonimizarea prezenței online a peste 8,5 milioane de utilizatori din întreaga lume. CyberGhost S.R.L. consideră confidențialitatea datelor un drept fundamental al omului fiind prima companie din industrie care publică un raport de transparență: https://www.cyberghostvpn.com/en/transparency-report
Compania are 35 de angajați, având o echipă de dezvoltare în Germania și un grup de tineri experți IT motivați în România. Cu o experiență certificată în anonimizarea datelor online, compania contribuie major la susținerea drepturilor civile implicându-se activ pentru o societate liberă și combaterea cenzurii pe internet .

Taguri: securitatecyberghost